KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bu konu altında dinlediğiniz şarkıları/playlist leri atarsanız birlikte güzel müzikler keşfetmiş oluruz.
Ben kendim yaptığım 2 tane spotify playlistini paylaşmak istiyorum
hawkeyei playlist;
Burdaki müzikler genellikle beğendiğim ortaya karışık müzikler güzel bir playlist bence baya.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Deep Chill;
Buda tamamen sabah yeni kalktığınızda sakin birşeyler dinlemek istiyorsanız muhteşem bir playlist. Chill tamamen.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Sizinde dinlediğiniz müzikler var ise konu altında paylaşırsanız güzel olur. Oyunlarda gaza getiren müzikler falan xd
Önermek istediğim bir şarkıda var zaten playlistim de var ama yinede burda da yazayım.
Thunder - Imagine Dragons
Ben kendim yaptığım 2 tane spotify playlistini paylaşmak istiyorum
hawkeyei playlist;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Burdaki müzikler genellikle beğendiğim ortaya karışık müzikler güzel bir playlist bence baya.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Deep Chill;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Buda tamamen sabah yeni kalktığınızda sakin birşeyler dinlemek istiyorsanız muhteşem bir playlist. Chill tamamen.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Sizinde dinlediğiniz müzikler var ise konu altında paylaşırsanız güzel olur. Oyunlarda gaza getiren müzikler falan xd
Önermek istediğim bir şarkıda var zaten playlistim de var ama yinede burda da yazayım.
Thunder - Imagine Dragons