Müzik

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hi .-. Uzatmadan anlatayım iOS işletim sistemli cihaz kullandığım için telefondan müzik indiremiyorum ancak İtunes den atılabiliyor. İnternette çok aradım fakat genelinde zilyonlarca reklam çıkıyor ^.^

Okumaya üşenenler için özet : Müzik indirme programı :( -

Sent from my iPhone using Tapatalk

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
iPhone sadece kendine müslüman bir telefon. Satıp android telefonlara yönelmeni tercih ederim.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
iPhone sadece kendine müslüman bir telefon. Satıp android telefonlara yönelmeni tercih ederim.
Önceden android kullanıyordum, android tamam iyi özgür işletim sistemi ama benim görüşüm ; şu anda piyasada bulunan hiçbir işletim sistemi iOS kadar stabil değil.

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Önceden android kullanıyordum, android tamam iyi özgür işletim sistemi ama benim görüşüm ; şu anda piyasada bulunan hiçbir işletim sistemi iOS kadar stabil değil.

Ben bluetooth'dan bir şarkı bile paylaşamazsam o telefon benim gözümde hiç kalır maalesef. Ayrıca iOS'tan daha çeşitli telefonlar ve android sürümleri çıkıyor artık.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bluetooth'dan bir şarkı bile paylaşamazsam o telefon benim gözümde hiç kalır maalesef. Ayrıca iOS'tan daha çeşitli telefonlar ve android sürümleri çıkıyor artık.
Edit : NFC Kaplar ile paylaşılıyor ayrıca bluetooth da ios cihazları destekliyor :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bilgisayardan İndir Telefona At :S

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Edit : NFC Kaplar ile paylaşılıyor ayrıca bluetooth da ios cihazları destekliyor :(

bluetooth ios cihazları destekliyor demek istedim zaten. Nerden baksan en fazla türkiyenin %30'u iOS işletim sistemli telefon kullanıyordur.