MUHTEŞEM BİR SERVER 6GB RAM O LAG HER ZAMAN AÇIKKK 7/24

CrafterCraft

Sudan Çıkmış
Mesajlar
6
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Evet arkadaşlar şimdi sizlere Türkiyede bulunan en sağlam serverini tanıtacağım.

Gerçek bir survival server , biliyorsunuz ki birçok kişi survival adı altında faction serverlar

açıyorlar artık buna bir dur demenin zamanı geldi evet karşınızda CaprazMC"yi sunuyorum !

Bu server gerçekten orjinal survival olmakla birlikte karma bi çalışma yaptık.

Artık paranızı , ekmeğinizi lapisten veya sadece mağdenden kazanmayacaksınız !

Şöyle yenilikler getirdik ;

Paranızı sırf mağdenden değil balık tutarak ya da tarımdan veya sizin için kurduğumuz , hazırladığımız kişisel pazarlardan , köylülerden kazanabilirsiniz.

Oyunda arsalar kurduk su altı arsalar dahil ! Alıp Satarak paranızı kzanabilirsiniz veherşeyin fiyatını piyasasını öyle hazırladıkki her şey nekolay gelicek ne de zor !

Evet arkadaşlar warplarımız kısıtlıdır.

Eventler yapacağız ama öyle dia falan değil bu bir sürprizdir burada açıklamak istemiyorum.

Çok büyük yarışmalar düzenlenicektir.Hemen şimdiiiiiiiiiiiiiiii

Ormanın içerisinde sakladığımız çok gizli tapınaklar bulunur. Bu tapınakların içerisinde çok büyük kazanç sağlayabileceğiniz itemler bulunmakla birlikte özenle hazırladığımız
tuzaklarda bulunmaktadır bu yüzden çok dikkatli davranmalısınız !

Server tamamen kendi yapımımızdır.

İleride tabi sizlerle geliştireceğimiz bu server da hem oyun içi hemde gerçek para ödüllerimiz olacaktır.
Normal ve Mega VIP satışımız vardır ve VIP lik satın alsanızda diğer userlerden aşırı derecede bir farkınız olmayacaktır.
Bu oyunda Birlik ve para çok önemlidir , İleride birliklere göre krallıklara ayrılacaksınız ki bunun için özel yarışmalar yapacağız kazanan sadece 2 birlik olacak ve bu birlikler krallıkların başına geçicekler tabi bunlar daha sonra yapılacaktır çünkü size bağlıdır ne kadar user gelirse okadar oyunu geliştireceğiz !
Evet sunucumuz 8 gb ram ile çalışmaktadır ki 1gb ram ile denedik en ufak lag olmadı bu yüzden diğer serverlardan daha kaliteliyiz. Birçok serverin tanıtımına diyorlar lag yok şu kadar gb ram ile çalıştırıyoruz halbuki bir giriyorsunuz oyuna serverda 10 kişi var lag götürüyor artık buna bir dur demenin zamanı geldi !!!
Mod , rehber veya reklamcı alımlarımız olacaktır tabi bu kişiler ya 18+ olacaklar ya da çok bilgili oyunu çözmüş kişiler olacaktır !

Serverimizde küfür tamamen yasaktır küfürün ağırlığına göre ban cezası verilecektir 3 hakkınız vardır 3 kere hakkınızı kullanırsanız sınırsız ban yiyerek bu güzel serverda eğlenmekten mahsur kalırsınız.
Fazla uzatmak istemiyorum daha anlatamadığım birçok sürpriz var bunları sadece oyuna girerek öğrenebilirsiniz serverimiz şimdilik 50 kişiliktir nedeni serveri test amaçlı yani açık beta sürümü gibi düşünün bu arada serverimiz 1.7.2 sürümdür bunla ilgili sorun yaşarsak değiştirebiliriz !

Bu arada VIP lik isterseniz bize oyundan ulaşırsınız ve MOBİL ödeme olanağınız vardır.
Oyunumuzda Şikayet-Dilek Kutusu Bulunmaktadır !

Ve iştebeklediğiniz an Server Ip : 81.214.156.71:25565
Herkese İyi Eğlenceler ! (Hemen en gelll en güçlü ollll) (VE BİRAZDAN SKIN YARIŞMASI VE OX AYRICA YAĞMUR VE HEROBRINE EVENTI BASLICAK)
 



Üst