MultiCraft Builder Alimi İçin İçeri Bak

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşşağidaki Formu Doldurmaniz Lazim Ben 7/24 Foruma Bakiyorum Ama Profosyonel Builder Ariyorum Gerekirse Parada Veririm :) İyi Oyunlar İyi forumlar

Adınız >
Yaşiniz >
Skypeniz >
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç >
Komut Bilgileriniz >
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane >
Resimler En Fazla 3 Tane >

Son düzenleme:

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nick >OrhunRG
YAŞ >13
Skype >OrhunGkc
Oyun süresi >8-9
Deneyimlimisin >evt abi çok %98
Komut Bilgin > %100
Yetkili Oldugun Sunucular >karefkafa spaulcraft
Resimler >skype atımcam abi soz.

beni alabilirsin abi çok tecrübeliyim

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
benim konumun başvurusunu çalmışsın resmen dostum! başvuru formunu değiştir yoksa raporlanıcaksın.gerekirse seni forumdan bile uzaklaştırırım. bu ne saygısızlık be türkiye ne saygısız olmus çobuk düzelt şu ''nick yaş skype oyun süresi deneyimlimisin komut bilgin yetkili olduğun sunucular resimler'' adlı başvuruları düzelt yoksa kötü olucak dostum benim başvurumu ne hakla çalıyorsun insan bi izin ister en azından !!!

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim konumun başvurusunu çalmışsın resmen dostum! başvuru formunu değiştir yoksa raporlanıcaksın.gerekirse seni forumdan bile uzaklaştırırım. bu ne saygısızlık be türkiye ne saygısız olmus çobuk düzelt şu ''nick yaş skype oyun süresi deneyimlimisin komut bilgin yetkili olduğun sunucular resimler'' adlı başvuruları düzelt yoksa kötü olucak dostum benim başvurumu ne hakla çalıyorsun insan bi izin ister en azından !!!
Sende Edep Olsun hatta ne gerekirse uzaklastiririm nedir adam akilli diyebilirsin 2 dakikani ayirip değiştirirmisin diye biraz terbiyeli olun Burasi bir forum agzimi actirmayin !

MustafaPvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız >MustafaPvP
Yaşiniz >16
Skypeniz >ts3 kullanıyorum
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç >Birçok serverde görev aldım %85
Komut Bilgileriniz >Nerdeyse hepsini biliyorum
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane >alonecraft.nitrado.net - HellMC.batihost.com - redeye.nitrado.net
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MustafaPvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız >MustafaPvP
Yaşiniz >16
Skypeniz >ts3 kullanıyorum
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç >Birçok serverde görev aldım %85
Komut Bilgileriniz >Nerdeyse hepsini biliyorum
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane >alonecraft.nitrado.net - HellMC.batihost.com - redeye.nitrado.net

YANIT BEKLİYORUM

YANIT BEKLİYORUM

IbrahimRespect

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız >Ibrahim
Yaşiniz >Murat
Skypeniz >ibrahim.20023
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç >%100
Komut Bilgileriniz > %95
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane > AnkaNW ,McTurkGame,IceNW

MuratBuilder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız >Murat
Yaşiniz >14 (yaş başta deil akılda)
Skypeniz > prof.builder:burak
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç > deneyimliyim. oyunculara item vermem saygılıyım. ve kimse %100 olamaz wg komutunda veya we komutunda olabılır komutlarda olamaz nedeni %100 olması için bütün pl leri o yapması lazım :) %100 wg bilgim :)
Komut Bilgileriniz > %96
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane > imkansizcraft.nitrado.net PixelNW.Nitrado.Net play.ayazgaming.com HeroSurvival.Nitrado.Net ve isimini sayamadıgım birçok sunucu
Resimler En Fazla 3 Tane > bilgisayarıma format attıgım için bütün ss ler kayboldu.ama server`da builderligimi gösterebilirim

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız > eren
Yaşiniz > 16
Skypeniz > xeren14x
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç > 99%
Komut Bilgileriniz > komut için birçok oyun kod notum var orayıda sayarsak %80 oyunda bilinmeyen birçok kod var demi .)
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane > gmod - gta sa İnfestationda devloper'idim
Resimler En Fazla 3 Tane > kardeş googlede iss oyununa bak orada köy tasarımcısı + türkçe çevirmendim sıkıntılar olunca çıktım

alihaf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız >Ali Haydar enguzekli
Yaşiniz >11
Skypeniz >var ama gereksiz olmasa olurmu
Deneyimlimisiniz Ve % Kaç >100% 5
Komut Bilgileriniz >fazla degil
Yetkili Oldugun Sunucular En Fazla 3 Tane > sunucu Yetkili degilim bi serverde builder oldum ama kapadilar servere ip hadırlamıom
Resimler En Fazla 3 Tane > Resim *ok cunku 1.5 de full ekran acdim mc crahs verdi bende full sildim indirdim save lerim giidi malesef :(