MultiCraft.Nitrado.Net Geri Dönüş 1.8 | KöylüTakas | Kasa | YeniSistemler | Boss | Rütbe|Çekiliş

Serveri Nasil Buldun Oyunu Kullan Sonuçlari Gör

• Kötü

Kullanılan: 22 18.3%
  • Berbat

Kullanılan: 45 37.5%
  • İyi

Kullanılan: 9 7.5%
  • Süper

Kullanılan: 6 5.0%
  • Muhteşem

• Build Geliştirilmeli

Kullanılan: 14 11.7%
  • İdare Eder

• Sadece Konu İyi

Kullanılan: 12 10.0%
  • KONU ESKİDEN KALMA ALDIRMAYIN SEÇENEKLERE

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Açılış Tarihi : 21.04.2016

Ram : 6 GB Ram Vardır

Sürüm : 1.8

Hosting: Nitrado

Kapanma Riski %0'Dir

SLOT
Kapasitesi : 20 Şimdiik

Skype Adresimiz: emrecan.karakacan

Facebook Adresimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TS 3 YAKINDA AKTIF

Serverimizda Yasakli Şeyler !
Küfür Hemen Mute Sebebi !

Reklam Yapanlar Otomatik Ban Sistemi !

Irk Dini Vb Şeyleri Ayirmak 2 Gün Ban Sebebidir !

Boşuna Rahatsiz Etmek 10 Dakka Mute Sebebidir !

Amacimiz Sizlere Mutlu Bir Güzel Ve Büyük Bir Sunucu Sunmak

Yükselişimiz Tabikide Sizin Ellerinizde !

Hergün 1 Kat Daha İleri Gidiyoruz

Hepsi Sizler Sayesinde !

Sunucumuz Büyürse HUB Olabilir

*Öncelikle Kendimi Tanitayim*

*İsmim Emrecan*
Yaşim 18
*Sizlere Güzel Keyifli Bir Oyun Sunmak için Buralardayim*
*Umarim Eğlenirsiniz
*

* EDİTTEKİ TAKAS GÖRÜNTÜLERİ*

#BOSS'Larimiz 2 Çeşitlidir

#İlk Öncelikle IRON Golemden Bahsediyim %100 Cani Vardir %0 Da Ölüyordur Ve İçinde P5 Set Ve P5 Kiliç + 120 Tane Elmas Düşüyordur

-Sorulariniza Hazirim :)

Son düzenleme:

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kDJFLKADJFLKADJF komedi ya :D nasılda bürünmüş rolüne.
Konumdan Çikip Gidermisiniz Lütfen ? Ne bu Hakaret ??

Boss Çalişmalari Devam Ediyor
Konu Güncel Forum Güncel
İyi Oyunlar İyi Forumlar :)

Sorulariniza Hazirim
Konu Güncel Forum Güncel

Boss Çalişmalari Devam Ediyor Konu Güncel Forum Güncel İyi Oyunlar İyi Forumlar

Bilinimez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazı warp Güzel Arena nie Oyle? Adamlar asaya inmıorlamı vs atak hacklarda Ordamı atıor Pvp?

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vip kitleri çok abartılı olmuş, en zor çıkan parçacıkla bile ver 4 kazma yapılırken diamond vip 8 saatte bir ver 30 kazma alıyor. Bu düşürülene kadar oynanmaya değmeyecek bir sunucu diye düşünüyorum. Ve ortada yeni bir sistemde göremedim. (Villager trade - Menu enchant - Lapisaward) Bunların hepsi klasikleşmiş şeyler zaten. Sunucunuzu beğendim beğenmedim değil ama viplere çok fazla ayrıcalık tanınmış. NOT : Üstteki arkadaş basınç plakası demişler pvp den kaçışları önlemek için diye düşünüyorum iniyorlar yani aşağı.

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı warp Güzel Arena nie Oyle? Adamlar asaya inmıorlamı vs atak hacklarda Ordamı atıor Pvp?
Hayir Orda Hiçbir Hacklar Vs Atamaz Cünkü Yakalandiklarinda Direk Banned Yiyorlar

Vip kitleri çok abartılı olmuş, en zor çıkan parçacıkla bile ver 4 kazma yapılırken diamond vip 8 saatte bir ver 30 kazma alıyor. Bu düşürülene kadar oynanmaya değmeyecek bir sunucu diye düşünüyorum. Ve ortada yeni bir sistemde göremedim. (Villager trade - Menu enchant - Lapisaward) Bunların hepsi klasikleşmiş şeyler zaten. Sunucunuzu beğendim beğenmedim değil ama viplere çok fazla ayrıcalık tanınmış. NOT : Üstteki arkadaş basınç plakası demişler pvp den kaçışları önlemek için diye düşünüyorum iniyorlar yani aşağı.
Hakli Olabilirsiniz PvP'Den Kacmalari İmkansiz Yani Hile Gördügümüz Yerde İlk Uyari Veriyoruz Devam ederse Ban atiyoruz Kitlere Gelince Tek Kitleri Viplere Göre Yapmadik Oyuncularinda Emek Verip Kasabilcegi Bir Yer Yaptik Yani Oyun eşit Yorumun İçin Teşekkür Ederim Güncell

Bilinimez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hayir Orda Hiçbir Hacklar Vs Atamaz Cünkü Yakalandiklarinda Direk Banned Yiyorlar

Hakli Olabilirsiniz PvP'Den Kacmalari İmkansiz Yani Hile Gördügümüz Yerde İlk Uyari Veriyoruz Devam ederse Ban atiyoruz Kitlere Gelince Tek Kitleri Viplere Göre Yapmadik Oyuncularinda Emek Verip Kasabilcegi Bir Yer Yaptik Yani Oyun eşit Yorumun İçin Teşekkür Ederim Güncell
Haa Tamam Kardesım

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
En azından işinizi iyi yapmaya çalışıyorsunuz konu düzeni kötü sunucu detaylarını paylaşmısınız ordan konu için puan
aldını sunucu benden 4/10 alır

_MCTR_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin paketinde bazı alıntılar var ama yinede güzel server !

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
En azından işinizi iyi yapmaya çalışıyorsunuz konu düzeni kötü sunucu detaylarını paylaşmısınız ordan konu için puan
aldını sunucu benden 4/10 alır
Hatalarimiz Nedir 10/10 Yapmak İçin Sizden Görüş Alalimki Size Göre Davranalim Ne olsa Sizler Bizim için Değerlisiniz bu Arada Yorumun İçin teşekkür Ederim

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Buildleri beğenmedim, fakat server'in pluginleri vs. güzele benziyor, başarılar.