Multiplayer (Çoklu Oyuncu) Püf Noktalar ve Buglar [Arsaya Uçakla Girmek !]

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, mesleğe girmelisiniz.
En çok kazandıran meslek madenciliktir.
XP için lapis para için yosunlu taş iyidir.

Çiftcilik mesleğinde şeker kamışı bugu vardır. Mesleğe girersiniz ve şeker kamışını iki de bir kırıp koyarsanız para kazanırsınız.

TNT patlayan server yok. Klan kaleleri patlatamıyorum. Yalan ! Tnt'li vagonu activator rail ile çalıştırıp tnt patlatabilirsiniz.

Wg'li yerden blok çalmak. Eğer Wg sadece o bölgeyi kapsıyorsa olur. En dıştaki blokları yapışkan pistonla çalabilirsiniz.

Markette bug arayın mesela bir şeyi hammaddede ve markette uçuk bir farkla satıyor olabilirler.

Klan evlerinde ve arsalarda bedava elmas diye tuzak yapın emin olun birçok kişi kanar.

Eğer kilitli bir sandık varsa ama wg yoksa huni ile soyabilirsiniz.

Biri size vulcan atarsa yumruk atın geri gitsin.

Yayınıza hep yumruk büyüsü basın ki uçurum kenarında adam öldürmek kolay olsun.

Evinizin altına gizlice ,sadece ışınlanarak gidebildiğiniz, bir alan yapın ve 2 köpek koyun oraya. Her 10 dakikada bir çürük etle çiftleştirin. Birkaç gün boyunca bunu yapın ve köpek ordunuz olsun.

Arsaya uçakla girmek. En sevdiğim bu. Aşağıdaki videodaki uçağı arsanızın çatısında yapıp yan evlere uçakla girebilirsiniz.
(Video alıntıdır)

PvP'nin püf noktaları;

Enchli Elma çoksa bir sürü yiyin. Moblar için darbe ve Eklembacaklıların K. iyidir ama PvP için keskinlik daha önemlidir. Orman kapısından kar topu ile adam çıkarabilirsiniz. Güç 2 iksiri ve anında sağlık 2 iksiri çok çok işe yarar.

Yorumlarınızla Güncellenecektir. Saygılar Kaan.

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Arsaya Uçakla girme ve sugar cane i sevdim :D

Onun Dışında Saol Başkan

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
ben arsqyi patlatip adminin arsasina ucakla girip kedilerini calmis sonra patlattim yeri pistonla kapatip o admini tnt kullandi diye suclamis adamim

Reizord21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Plotme Li serverlerda bunu yapamıyosun Çok denedim yapmayı fakat ben aynı sistemle olan arabamla girmeye denedim tabela ile satılan arsalarda oluyor