Multiplayer sorun var....

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben multiplayerı eksiksiz bir şekilde videolu anlatımla yaptım hamachi felan tamam da.
Oyuna girince ben arkadaşımı uçarken görüyorum o beni uçuyo görüyor .
Akşam olunca ben /time set day yazıp sabah yapıyorum onda hala akşam kalıyor yağmuru durduruyorum onda yağıyor!
Girdiğinde duvarın içinde doğuyor onda öyle gözüküyo ama bende normal doğmuş gibi gözüküyor!
O bloğu kırınca gelip oynayabiliyor ama lagı var ve hiçbirşey kırınca gelmiyor!
Sonra mesela o önde bekle geliyorum diyorum ama o diyoki zaten önümdesin ( şaka değil harbiden birkaç kez)!
Arkadaşlar bunun bir çözümünü bulun lütfen lütfen minnettar kalırım yapana
Biri video çekip de koymasın çünkü videolu anlatımla yaptım svyi

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim bilgisayar özellikleri serveri kaldirmiyor olabilir internetin yavas olabilir yada hamachide sorun olabilir(kisi rengi yesil olmali)
bunlardan kaynakli oluyordur bu sorunlar oyuncularda lag(kasma(donma)) sorununa yol açar bilgisayar özelliklerini yaz internet hizini yaz birde hamachide kisiler hangi reng gözüktünü yaz

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnternet hızı 1mb sınırsız
2 Gb ram 1 Gb ekran kartı
Pentium dual core Cpu E5500 @ 280 Ghz 279 Ghz
Microsoft xp Service pack 3
Arkadaş mavi gözüküyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas sende lag yapacak bütün sorunlar var massallah 1mb internet yetmez daha hizli lazim en az 4gb ram lazim ekran karti iyi ama hamachideki sorun en kötüsü mavi gözükmesi kötü yesil olmasi lazim siz hamachi araciligiyla baglanti kuruyosunuz ve senin hamachide sorun var bu sorun bende hiç olmadi (hamachi) arkadaslarin bazilarinda oluyordu internetten az arastir çünkü hamachindeki sorun büyük

ByAssasin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kendine opluk verdinmi? bukkit server değilse hamachi yse opluk vermediysen işe yaramaz lag varsa pc den kaynaklanabilir yada siz spawn bölgesinde durduğunuz için blokları kıramıyonuz bak hamachi server notlarını tekrardan gözden geçir belkide blok kırılmaması için bişeyi yanlış yazmışındır yardımcı olduysam bir şey değil:)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kendine opluk verdinmi? bukkit server değilse hamachi yse opluk vermediysen işe yaramaz lag varsa pc den kaynaklanabilir yada siz spawn bölgesinde durduğunuz için blokları kıramıyonuz bak hamachi server notlarını tekrardan gözden geçir belkide blok kırılmaması için bişeyi yanlış yazmışındır yardımcı olduysam bir şey değil:)
minecraft survival son yorumunu okumamissin
İnternet hızı 1mb sınırsız
2 Gb ram 1 Gb ekran kartı
Pentium dual core Cpu E5500 @ 280 Ghz 279 Ghz
Microsoft xp Service pack 3
Arkadaş mavi gözüküyor.
bu bilgisayarda server kurulmaz ram yetersiz internet yetersiz hamachideki sorun büyük çözümü varda bilmiyorum onu

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Server felan kurmayacaktım ki adam gibi bi oynayalım dedik saolun valla moralimin içine ettiniz :(
Tamam ben ona bakıcam çözümü var mı diye .

DarkCreeper12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BEyler Bendede söyle bir şey var mavi bi alan oluyo orda doguyorum çıkınca canım falan gidiyo sadece ender pearl la çıklıyor içindeyken block koyabiliyorum dısındayken kıramıyorumda koymaıyorumda yardım edermisiniz