MULTİPLAYER SORUNU [YARDIM]

1274103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BEN MİNECRAFTA GİRİYORUM ÇOK OYUNCULU DİYORUM DOĞRUDAN BAĞLAN DİYİP Bİ SERVERİN IP SİNİ YAZIYORUM BAĞLAN DEDİMİ OYUN KAPANIYOR LAUNCHER GELİYOR TEKRAR DENİYORUM YİNE AYNI HATA HİÇ BİR SERVER AÇILMIYOR YARDIM EDİN DELİRCEM ARTIK HEP SİNGLEPLAYER OYNAMAKTAN. :( :( :( :( KAÇ AYDIR BÖLE.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Internet kafede akinsoft programi multiplayeri engelliyorda

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi

1274103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ss le gösterilcek gibi deil hata vermiyor ıp yazma yerine ıp yi yazıyorum bağlan dedim an oyun kapanıyor video cekebilirm bi kişidede böle hata vardı onun videosunu bulursam onu atarım veya kendim cekerim[DOUBLEPOST=1396784980,1396784824][/DOUBLEPOST]
ss le gösterilcek gibi deil hata vermiyor ıp yazma yerine ıp yi yazıyorum bağlan dedim an oyun kapanıyor video cekebilirm bi kişidede böle hata vardı onun videosunu bulursam onu atarım veya kendim cekerim
bu hatayla aynısı teamextreme den girersem böle oluyor keinenet launcherden girersem veya baska bir launcherden ıp yazdıktan sonra gidiyor. bakmadım site kalmadı çözümü yok sonunda konu açmak zorunda kaldım[DOUBLEPOST=1396785020][/DOUBLEPOST]
Ss fln verirmisin

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi

ss le gösterilcek gibi deil hata vermiyor ıp yazma yerine ıp yi yazıyorum bağlan dedim an oyun kapanıyor video cekebilirm bi kişidede böle hata vardı onun videosunu bulursam onu atarım veya kendim cekerim[DOUBLEPOST=1396784980,1396784824][/DOUBLEPOST]
bu hatayla aynısı teamextreme den girersem böle oluyor keinenet launcherden girersem veya baska bir launcherden ıp yazdıktan sonra gidiyor. bakmadım site kalmadı çözümü yok sonunda konu açmak zorunda kaldım
[DOUBLEPOST=1396785058][/DOUBLEPOST]ss le gösterilcek gibi deil hata vermiyor ıp yazma yerine ıp yi yazıyorum bağlan dedim an oyun kapanıyor video cekebilirm bi kişidede böle hata vardı onun videosunu bulursam onu atarım veya kendim cekerim
bu hatayla aynısı teamextreme den girersem böle oluyor keinenet launcherden girersem veya baska bir launcherden ıp yazdıktan sonra gidiyor. bakmadım site kalmadı çözümü yok sonunda konu açmak zorunda kaldım[DOUBLEPOST=1396785020][/DOUBLEPOST][/quote]