multiplayer sorunu

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
-mc güncel
-java güncel
-ekran kartı güncel
-virüs ve güvenlik duvarı kapalı
-deepfreeze yok
daha onceden oynuyordum ama artık girmiyor mc yi birçok yerden indirip tekrar kurdum sorun çözülmedi

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sorunu biraz daha detaylı yazsan iyi olur başkasının serverine girmen için kendi güvenlik duvarını ve virüs programını da kapatman gerekmez hem.

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
servere basınca atmıyor
oyunu açıyorum multiplayer seçenegini seçince kapanıyor[DOUBLEPOST=1374146448,1374142476][/DOUBLEPOST]arkadaslar daha açıklayıcı olması için video yukledim

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu sorun bazı Windows 7 versiyonlarında oluyor bu sorunun çözümünü daha bilmiyorum fakat bulursam sana yardımcı olmaya çalışırım .
**Javayı Update ettikten sonra bu sorun olmaya başladı sanırsam .

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
batu xp kullanıyorum ama sanırım update den sonra oldu
Bu sorun arkadaşımda meydana gelmişti javayı update etti sonra Multiplayere tıklayınca oyundan atıyor ve Masaüstünde Crash repor veriyor sendede rapor varsa pastebin at ben yabancı forum sitelerinde çözüm arayabilirim .

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.2 yi indirdim sorun devam ediyor[DOUBLEPOST=1374163184,1374163088][/DOUBLEPOST]videoda tam çıkmamıs ama basıyorum sadece kapanıyor hiçbirsey gelmiyor[DOUBLEPOST=1374163578][/DOUBLEPOST].minecraft in içinde bu rarın içindeki hatalar olusmus
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1.6.2 yi indirdim sorun devam ediyor[DOUBLEPOST=1374163184,1374163088][/DOUBLEPOST]videoda tam çıkmamıs ama basıyorum sadece kapanıyor hiçbirsey gelmiyor[DOUBLEPOST=1374163578][/DOUBLEPOST].minecraft in içinde bu rarın içindeki hatalar olusmus
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Konu ile ilgili birkaç yere baktım sana önerim JAVAyı tamamen sil tüm versiyonları dahil programfiles ta bile Java kalmasın sonra Ccleaner yükle birde oradan sil tüm java ilgili dosyaları sonra Jvayı yeniden yükle bu da olmaz ise ben birkaç yere daha bakacağım.

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şuanda javayı kuruyorum olusa haber veririm[DOUBLEPOST=1374168251,1374166536][/DOUBLEPOST]bonanza sorun devam ediyor malesef
sanada çok sorun çıkardım

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şunu dene
1. minecraft crack indir.
2. .minecraft dosyasının içindeki herşeyi sil.
3. cracka gir.
4. girerken force update yap.
aynı sorunu bidaa yaşarsan pc formatla

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
diyelim pc nin markası acer
pc yi kapa aç
acer yazısı gelince F12 ye bas
ard arda varsa cd den yap
bunu bilmiyorsan bir araştır.