Multiplayer ve singleplayer yardım edin

Heatcliff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben minecraftta bi servera girince veya bi dünyama girince oyun bekleyip kapanıyor sebebi ne olabilir

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spiderus arkadaşın dediğini yapabilirsin...de. Nickin çok ilgimi çekti Heatcliff kardeş :D.
Sword Art Online geldi aklıma...Duygunlandım bak...
Kayaba Akihiko...

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Spiderus arkadaşın dediğini yapabilirsin...de. Nickin çok ilgimi çekti Heatcliff kardeş :sırıtmak:.
Sword Art Online geldi aklıma...Duygunlandım bak...
Kayaba Akihiko...

ne? herneyse bnm isim nasıl :D buderusdan aklıma geldi int. araştır buderusu yolda gördüm örümcek adamdan spiderus geldi aklıma :D

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne? herneyse bnm isim nasıl :sırıtmak: buderusdan aklıma geldi int. araştır buderusu yolda gördüm örümcek adamdan spiderus geldi aklıma :sırıtmak:

Buderus deyince google amca kombi reklamı yapıyor ?
Kombi mi gördün yolda ?
Neyse spiderus sanki yunan mitolojisindeki bir varlık gibi :D.-olmasa bile :D.-

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
evet kombide :D banada yunanca gibi geliyo ama tüm kullanıcı adlrım spiderus bu ismi seviyorum (swlerde bile spiderus örn. efsanecraft) :D

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet kombide :sırıtmak: banada yunanca gibi geliyo ama tüm kullanıcı adlrım spiderus bu ismi seviyorum (swlerde bile spiderus örn. efsanecraft) :sırıtmak:

Ben de her zaman bLuShark'ı kullanırım her oyunda her forumda. Bir tek inci sözlükte playboydavsani...
Arkadaşlar blu değil blue olur diyorlar ama aslında ben o bLu'yu Team Fortress 2 deki blu team'den aldım :D.

Heatcliff

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorun stone1.ogg adlı müzikteydi .minecraftı siliyorum ama o silinmiyor bi şekilde sildim çözüldü

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Reyiz ben crack kullanımına karşı olduğum için ve minecraft'ı da daha almadığım için oynamıyorum maalesef...

ama noych izin veriyo korsana :D[DOUBLEPOST=1378390656,1378390599][/DOUBLEPOST]notch işte herneyse adamın isminde ne öle gerçek ismi markus perrson kullanıcı adı Notch (çentik) :D