MULTIPLAYER'A TIKLANDIĞINDA LAUNCHER'A GERİ ATMA SORUNU !

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format ile de düzelmiyor bilginiz olsun. Ve bu sonrun java nın son dangalah updateinden sonra gerçekleşti. 8-9 aydır sorunsuz oynuyordum. premium hesabım var crackli de değil.
Java "version7 update 45" oto update olduğu dakikadan sonra çalışmaz hale geldi MC multiplayer. tıklar tıklamaz liste görüntülenemeden kapanıp lauchera geri atıyor ekranı. sırf bu oyun için PC ye formatı basıp tertemiz sıfır windows kurdum ama sonuç yine nanay oldu beyler. ÇALIŞMIYOR MULTIPLAYER. :( Delircemmmm...................
not: bu sorun 1.6.2 - 1.6.4 , 1.7.2 de paso devam ediyor....

Mojang'ın kendi forumları dahil hiçbir yerli yabancı forumlarda çözümünü bulamadım ama aynı problemi yaşayanların sorularıyla dolmuş yabancı forumlar..

*
Bişekilde bi çözüm geliştirebileniniz olmuşsa sevabına paylaşsın. Kral ilan edilecek şu kadar ihtiyaç varken hele

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu arkadaş bu sorunu yaşıyor.
Burada bulunan launcher'i kullanmanı öneririm.
Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor
Ve senin sorununu çoğu arkadaş yaşıyor foruma baktım aynı sebepten dolayı bir sürü kişi konu açmış..
Bir dene olmazsa başka çözüm yolları bulalım.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
YOK AGA MINECRAFT'SIZ GÜN GEÇMİYOR. ÇARESİZLİK İNSANA HER YOLU DENETTİRİYOR. YOK BÖYLE BİŞEY YAA. ZULÜME BAK. PC'YE PARDUS LİNUX KURDUM YENİDEN DÖNDÜM OYNAMAYA. SIRF MC İÇİN .. NEYSEKİ YENİDEN OYNAYABİLİR OLDUM BÖYLELİKLE. AMA WİN7'DE FORMATLAYIPTA SIFIRDAN KURDUĞUMDA BİLE ÇALIŞMAMAYA DEVAM EDİYORDU. ÇOKKK ENTERESAN.... AMA YABANCI OYUNCULARIN BİRHAYLİ BAŞINA GELMİŞ BU AYNI SORUN. MOJANG'DA PLANETTE MINECRAFTFORUM BAŞTA OLMAK ÜZERE AYNI SORUNU YAĞDIRAN YAĞDIRANA. ÇÖZÜM HENÜZ BULUNABİLMİŞ DEĞİL. DONANIMHABER'DE YAKALADIM AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİNİN YORUMUNU AMA ONA DA ÇÖZÜM SUNAMAMIŞ TÜRKİYE'DEKİ OYUNCULARDAN HİÇKİMSE.. NEYSE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YARDIM ÖNERİLERİNİZ İÇİN DOSTLARIM. DİLERİM YENİ LAUNCHER ÇIKINCA DÜZELTİLEBİLMİŞ OLUR... SAĞLICAKLA KALIN, MC İLE KALIN...