MULTIPLAYER'A TIKLAYINCA LAUNCHER'A GERİ ATMA SORUNU !

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Format ile de düzelmiyor bilginiz olsun. Ve bu sonrun java nın son dangalah updateinden sonra gerçekleşti. 8-9 aydır sorunsuz oynuyordum. premium hesabım var crackli de değil.
Java "version7 update 45" oto update olduğu dakikadan sonra çalışmaz hale geldi MC multiplayer. tıklar tıklamaz liste görüntülenemeden kapanıp lauchera geri atıyor ekranı. sırf bu oyun için PC ye formatı basıp tertemiz sıfır windows kurdum ama sonuç yine nanay oldu beyler. ÇALIŞMIYOR MULTIPLAYER. :( Delircemmmm...................
not
:
bu sorun 1.6.2 - 1.6.4 , 1.7.2 de paso devam ediyor....

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hatayı tekrarlayıp, Development console bölümünü özelden yollayabilir misin?

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
FARKLI LAUNCHER'LAR İLE ÇÖZÜM BULABİLENLER OLMUŞ YOUTUBE'DA ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA. ARALIKSIZ HALÂ ARAŞTIRIYORUM. ÇOK ENTERESAN.....

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
YOK AGA MINECRAFT'SIZ GÜN GEÇMİYOR. ÇARESİZLİK İNSANA HER YOLU DENETTİRİYOR. YOK BÖYLE BİŞEY YAA. ZULÜME BAK. PC'YE PARDUS LİNUX KURDUM YENİDEN DÖNDÜM OYNAMAYA. SIRF MC İÇİN .. NEYSEKİ YENİDEN OYNAYABİLİR OLDUM BÖYLELİKLE. AMA WİN7'DE FORMATLAYIPTA SIFIRDAN KURDUĞUMDA BİLE ÇALIŞMAMAYA DEVAM EDİYORDU. ÇOKKK ENTERESAN.... AMA YABANCI OYUNCULARIN BİRHAYLİ BAŞINA GELMİŞ BU AYNI SORUN. MOJANG'DA PLANETTE MINECRAFTFORUM BAŞTA OLMAK ÜZERE AYNI SORUNU YAĞDIRAN YAĞDIRANA. ÇÖZÜM HENÜZ BULUNABİLMİŞ DEĞİL. DONANIMHABER'DE YAKALADIM AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİNİN YORUMUNU AMA ONA DA ÇÖZÜM SUNAMAMIŞ TÜRKİYE'DEKİ OYUNCULARDAN HİÇKİMSE.. NEYSE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM YARDIM ÖNERİLERİNİZ İÇİN DOSTLARIM. DİLERİM YENİ LAUNCHER ÇIKINCA DÜZELTİLEBİLMİŞ OLUR... SAĞLICAKLA KALIN, MC İLE KALIN...

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Evet bizim internet kafedede öyle bir sorun var launcheri değiştirmeyi dene javayı sil tekrar yükle çözümü yok yani bildiğim

yada direk format attır.

prodat54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Başka İndir FULL LAUNCHER Deilde Sade 1.6.2 yada 1.6.4 crackli indir oda olmaz ise malesef format.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende de oluyor multiye tıklayınca launchera atıyor geri bunun bir çözümünü bulunması lazım

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeniden Mrb arkadaşlar. Konuyu açarken ilk mesajımda detaylı yazdım ben birçok şeyi aslında. Neleri denediğimi, neler kullandığımı, hangi olasılıkları değerlendirdiğimi vs vs... Bu cins sorunun çözümünü yabancı forumlarda da bulamamış mc oyuncuları. Hatta ne hikmetse daha sık rastlamışlar onlar bu soruna. Forumları patlıyor bu problemi her yere paylaşmışlar ama çözüm yok, bulunmadı. Takipteydim..
Neyse. bu arada PREMIUM'um ben. Malesef sorun Crak'lı oyun/Premium Oyun olayı değil arkadaşlar. Format atıp windows kurunca da olmuyor. Son Launcher'lardan sonra sapıttı. ama bildiğim kadarıyla en son launcher versiyonu 1.3.4 olmuş. belkide düzelmiştir. ben aylarca bekledim 1.311 di versiyon o zamanlar. şu an halen Linux Ubuntu üzerinden babalar gibi oynamaya devam ediyorum. İlgim kalmadı MC konusunda windows'la. Gayet de memnunum...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Yeniden Mrb arkadaşlar. Konuyu açarken ilk mesajımda detaylı yazdım ben birçok şeyi aslında. Neleri denediğimi, neler kullandığımı, hangi olasılıkları değerlendirdiğimi vs vs... Bu cins sorunun çözümünü yabancı forumlarda da bulamamış mc oyuncuları. Hatta ne hikmetse daha sık rastlamışlar onlar bu soruna. Forumları patlıyor bu problemi her yere paylaşmışlar ama çözüm yok, bulunmadı. Takipteydim..
Neyse. bu arada PREMIUM'um ben. Malesef sorun Crak'lı oyun/Premium Oyun olayı değil arkadaşlar. Format atıp windows kurunca da olmuyor. Son Launcher'lardan sonra sapıttı. ama bildiğim kadarıyla en son launcher versiyonu 1.3.4 olmuş. belkide düzelmiştir. ben aylarca bekledim 1.311 di versiyon o zamanlar. şu an halen Linux Ubuntu üzerinden babalar gibi oynamaya devam ediyorum. İlgim kalmadı MC konusunda windows'la. Gayet de memnunum...
java_options ve başka java ayarlarını yapsaydın formata gerek kalmazdı...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen arkadaşon dediği gibi onu düşünemedim oyuna ram verseydin bu hatayı almazdın bu hatanın sebebi belkide sistem kaldırmıyordur sende ram vererek bu işi çözerdin.