Multiverse Core hata

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nası yani direk paneldeyken dosya tarayıcıdan group manager a girdim sonra config.yml dosyasını düzenle dedim ve yaptım peki nasıl düzeltcem

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
son bi soru daha kit vip kit megavip kit ultravip yaptımda nasıl kit vipi sadece normal vip kit m.vipi sadece m.vip ve kit uvipi sadece uvip kullanıcağını ayarlicam[DOUBLEPOST=1404473054,1404469885][/DOUBLEPOST]server mahvoldu yardım hiç bi komut çalışmıyor op olmama rağmen yetkin yok diyor (örn: tp , spawn , warp, kit) yaklaşık yarım saattir sw dosyalarındayım yaptıklarım: epic boss u silip epic boss gold edition ı yükledim , multiverse core u silip yükledim , 3 tane kit yaptım(group manager da config.yml dosyasında) ve gene aynı yerde player-commands in altında - kits.tools un altına bunları yazdım :
- -kits.vip
- -kits.megavip
- -kits.ultravip
ve şu an sonuç ortada sw ye girdim normalde kurucuydum o da gitmiş (adımın başından) ve manuadd ile tekrar yapamıyorum yardım beyler lütfen !!!!!?!?!?!!?!?
Yetkileri komutlarla yukleseydin (config açmadan) gm sıkıntı çıkarmazdı. Şu anda derleme hatası var configi düzgün okumuyor. Şimdi o dızenlediğin dosyanın yedeğini al ardından onu sil yeniden oluştursun hepsini "komut" ile gir sıkıntı çıkmayacaktır. Ayrıca uvip'e sadece kit uvip vermek için -bukkit.kits.megavip ve -bukkit.kits.vip eklersen o komutlar yasaklanır

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nası yani direk paneldeyken dosya tarayıcıdan group manager a girdim sonra config.yml dosyasını düzenle dedim ve yaptım peki nasıl düzeltcem

Gm ile ilgili sıkıntı işte dosya düzenlemek Hex editor neo ile bile işe yaramıyor bazen o yüzden her zaman komutla duzenle

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

GroupManager yetkileri config'ten değil, worlds'ten düzenlenir.[DOUBLEPOST=1404475388,1404475358][/DOUBLEPOST]
Gm ile ilgili sıkıntı işte dosya düzenlemek Hex editor neo ile bile işe yaramıyor bazen o yüzden her zaman komutla duzenle
Notepad++ bin basar.

minecraft hayattır

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birinize panelden yetki versem gelip o yapsa olurmu lütfen aylardır uğraşıyorum açtığım konuların hepsi bu lanet server ve onun lanet pluginleri ile ilgili

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Birinize panelden yetki versem gelip o yapsa olurmu lütfen aylardır uğraşıyorum açtığım konuların hepsi bu lanet server ve onun lanet pluginleri ile ilgili

Nitrado mu?
Yapmaya çalışırım.
Özelden bilgileri atın konuşalım.