Multiverse Core Sorunu

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar şimdi serverde ilk dünyanın adı "md" diyelim. Sonra birde "world4" adında dünya diyelim(farklı örnek verem dedim). Sonra tekrar "md" ye girelim. Şimdi şöyle oluyor.
/mv list bakıyorum. md hepsi var. world4 ise sadece the end ve nether var hangi mapa girersem girem normali neye girersem onda oluo. Normali gözükmüyor nasıl olacak?[DOUBLEPOST=1397805198,1397667023][/DOUBLEPOST]Beyler Multiverse Core bilmez misiniz?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim sorununu daha iyi açıklarmısın MultiverseCore den gayet iyi anlarım ama senin demeye çalıştııgn şeyi anlamadım.?[DOUBLEPOST=1397807230,1397807087][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/server-sorunları-Çözümü-r-a-destek-ile-her şey-yolunda.194667/
adlı konuma bakabilirsin orda Multiverse Core hakkındada kısa bilgi vermiştim eğer cevap ordada yoksa bana detaylıca anlat ve ulaş.
Mesela bir dünya açtık(oluşturmadım). Sonra başka bir dünya açtım. İlk açtığım dünyanın Normali gözükmüyor end ve netheri gözüküyor normali nasıl gözükebilir?

RAdestek

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak demeye çalıştıgın şey buysa panelden bir dünya yüklediniz oyuna getirmek istiyorsanız:
/mv import ''AçtıgınızDünyaIsmı'' normal
Yeni nether veya end olmayan bir dünya açıcaksanız
/mv create ''DünyaIsmı'' normal yazabilirsin

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bak demeye çalıştıgın şey buysa panelden bir dünya yüklediniz oyuna getirmek istiyorsanız:
/mv import ''AçtıgınızDünyaIsmı'' normal
Yeni nether veya end olmayan bir dünya açıcaksanız
/mv create ''DünyaIsmı'' normal yazabilirsin
Malesef olmadı. Ya mapın adı "world4" ve listede end ve nether var. Şunu yazıyorum:
/mv import world4 normal
Failed! Yani hata veriyor. Ama başka dünya deneyince oluyor. world4'ü açtım denedim sorun yok çalışıyor.

MerThePro

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeş önce dünyayı yarat /mv create world4
dünya var ise ve adı world4 ise (olması gereken yer server dosyalarının olduğu klasör ) /mv import world4 normal
sonrada /mvtp world4

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Kardeş önce dünyayı yarat /mv create world4
dünya var ise ve adı world4 ise (olması gereken yer server dosyalarının olduğu klasör ) /mv import world4 normal
sonrada /mvtp world4
Niye şimdi tekrarlıyorsunuz? Olmadı işte başka map oluyor ama eski diye mi olmadı bilemiyorum artık.