Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
valla sistem böyle ama sana söyleyeyim yumurtayı yanlardan tutup sivri bi yere vuracaksın ortadan çatlayacak parmaklarınla açacaksın

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
bunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...
Benim sorunum eğitimle ile değil, Alt yapısı ve sistemi ile... Ben eğitime karşıyım diye bir şey demedim sonuçta ama verdikleri eğitimin sayılardan ibaret olması üstüne üslük her gelenin bakanın iyi olmayan sistemi çorba etmesi beni rahatsız eden. Eğitim dediğin toplumun yaşam standartlarını belirliyen bir unsur. Belki okulda işlemleri öğretebilirler ama hayatın eğitimini vermedikten sonra, İletişim kuramadıktan sonra, ne işe yara bunlar. İyi bi işe girersin yaşarsın köle gibi. Yanlış bana göre bu. İnsnalara sor sizce eğitim sistemi iyimi. İyi bir kısmı kötü der e halen bunu gören devlet niye düzeltmiyor bunu. Geçende dedim gene diyorum alt yapı eğitimi verilmedikçe, Onlarca saati okulda dikkat seviyesinin dakikalarca üstünde öğrendikçe, Halkın yarısıda olmasada yakın bi kesiminin öküz olduğu ülkede açıkça ben durmak çok istemem. Tabi bu negatif nedenleri. Eğitim için ben yurt dışına gitmek isterim hatta düşünüyorumda. Onun dışında bu güzel ülkeye mahsur şeyleride başka ülkelerde bulamayız. Belki otobüste kitabını düşüren bir kadının gözüne (salak) gözüyle bakacak kadar insanlar vardır ama onun dışında komşuluk ilişkiler, Tanıdık bir insanla göz göze geldiğimizde geçen diyaloglar, ülkeye has arkadaşlıklar bunlarda tabi göz ardı edilemez şeyler. Yani diyorum ki zaten uzun uzun yazdım okumaya üşeneceksiniz sonuna bakacaksınız diye tahmin ediyorum, Ülkedeki eğitim faktörlerine, düşüncesizleştirmeye yönelik hareketlerden ben sıkıldım açıkça. Eğitimi ben bu ülkede açıkça yaşamak istemem çünkü şimdiden kapitalist köleliğe alıştıran bir sistemden ibaret daha çok bizi sosyal devlet anlayışı içine sürükleyen bir anlayış isterim. Yanii...

Not: Etiketler çok hoşmuş bi mevlüt pilavı eksik :c

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
9 Saat Dersi Geçtim Benim Gibi 12 Saat Ders İşleyenler Varmıdır Acaba ?

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...
Ama sana bir sorum olacak, genel olarak öğretilen bilgiler ne kadar işe yarıyor?
Şimdi mesela Türkçeden örnek vereceğim, şimdi Türkçe ile direk bağıntılı (editörlük,öğretmenlik gibi) olan meslekler dışında fiilimisileri bilmemiz ne kadar işimize yarıyor?
Yada yazım kurallarını (Saolsun TDK her sene değiştiriyor 2 yıl önce traş yazılırdı şimdi tıraş yazılıyor misal...Aslında gerekir ama zaten 4 yıl sonra eskiyecek şeyler için niye 12 yıl harcıyoruz?)
Matematikte mesela trigonometri Sosyoloji okuyanın nesine yarayacak?
Şu anki eğitim sistemimiz her derse ve herkese eşit davrandığı için (Eşitlik adalet manasına gelmez) iyi olan kötü olanı bekliyor hem kötü olan kendini yanlış yerde harcarken iyi olanda iyi olduğu konuya ilgisini kaybediyor...
Oysa herkese hayatta yeteceği kadar verilse ve sonrası daha iyi ve becerikli olduğu konular üzerinde gitse ülke olarak uçacağız yani...
(Gerçi beleş beleş MCde harcıyorsunuz kısmına katılıyorum oraya laf yok...)
(Gerçi şu eğitim sistemi iyiye gidecek gibi geliyor bana bazı sebeplerden ötürü,gerisi siyasete kayıyor biraz isteyen özelden atsın...)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
8 saat boyunca sen öğrenciye sürekli ders verip hiçbir sosyal faaliyet gerçekleştirmezsen,bi sınıfa 40 kişi sokarsan okulu neden sevsin millet

Sent from my iPhone using Tapatalk

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pqi bundan sonra okulda verilen muhteşem yararlı bilgilere odaklancam tşk

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Not: İlk başta mc derken neyi kastettigini anlaşmamış bi insan olarak sana bundan sonra insan analizi yapmamanı öneriyorum

Son düzenleme: