bunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...Ülkeden kaçmaya bak ...
Benim sorunum eğitimle ile değil, Alt yapısı ve sistemi ile... Ben eğitime karşıyım diye bir şey demedim sonuçta ama verdikleri eğitimin sayılardan ibaret olması üstüne üslük her gelenin bakanın iyi olmayan sistemi çorba etmesi beni rahatsız eden. Eğitim dediğin toplumun yaşam standartlarını belirliyen bir unsur. Belki okulda işlemleri öğretebilirler ama hayatın eğitimini vermedikten sonra, İletişim kuramadıktan sonra, ne işe yara bunlar. İyi bi işe girersin yaşarsın köle gibi. Yanlış bana göre bu. İnsnalara sor sizce eğitim sistemi iyimi. İyi bir kısmı kötü der e halen bunu gören devlet niye düzeltmiyor bunu. Geçende dedim gene diyorum alt yapı eğitimi verilmedikçe, Onlarca saati okulda dikkat seviyesinin dakikalarca üstünde öğrendikçe, Halkın yarısıda olmasada yakın bi kesiminin öküz olduğu ülkede açıkça ben durmak çok istemem. Tabi bu negatif nedenleri. Eğitim için ben yurt dışına gitmek isterim hatta düşünüyorumda. Onun dışında bu güzel ülkeye mahsur şeyleride başka ülkelerde bulamayız. Belki otobüste kitabını düşüren bir kadının gözüne (salak) gözüyle bakacak kadar insanlar vardır ama onun dışında komşuluk ilişkiler, Tanıdık bir insanla göz göze geldiğimizde geçen diyaloglar, ülkeye has arkadaşlıklar bunlarda tabi göz ardı edilemez şeyler. Yani diyorum ki zaten uzun uzun yazdım okumaya üşeneceksiniz sonuna bakacaksınız diye tahmin ediyorum, Ülkedeki eğitim faktörlerine, düşüncesizleştirmeye yönelik hareketlerden ben sıkıldım açıkça. Eğitimi ben bu ülkede açıkça yaşamak istemem çünkü şimdiden kapitalist köleliğe alıştıran bir sistemden ibaret daha çok bizi sosyal devlet anlayışı içine sürükleyen bir anlayış isterim. Yanii...bunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...
Ama sana bir sorum olacak, genel olarak öğretilen bilgiler ne kadar işe yarıyor?bunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...
Pqi bundan sonra okulda verilen muhteşem yararlı bilgilere odaklancam tşkbunun kadar güzel bir şey için ülkeyi terk edeceksen s.. yani ,Okumak kadar güzel bir şey yok sadece bu işten zevk almaya bakıcaksın ,andavallık sizde burda beleş mc mc mc diye dolanıyonuz ondan bin kat daha değerli bilgileri elinizin tersiyle itiyorsunuz...