MuratKösk V.1

Steyxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Benim Adım Murat, bugün sizlere kendi yaptığım Haritayı tanıtmak ıstıyorum,

İyi seyirler,

Haritanın Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Texture Pack : Saortex Fanver

Son düzenleme:

Steyxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık dostum.Uğraşmışsın en azından :)
Ne demek kardesım v.2 yıde suan hazırlıyorum kat kat guzel olcak :) daha neler neler olcak :D[DOUBLEPOST=1380924919,1380924440][/DOUBLEPOST]NOT:BİLGİSAYARIN FAN SESİ COŞMUŞ MİC. BASIDA ÇOK YÜKSEKDİ İLREKİ VİDEOLARIMDA ONU DÜZELTECEĞİM ..

Akoleroski

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne demek kardesım v.2 yıde suan hazırlıyorum kat kat guzel olcak :) daha neler neler olcak :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1380924919,1380924440][/DOUBLEPOST]NOT:BİLGİSAYARIN FAN SESİ COŞMUŞ MİC. BASIDA ÇOK YÜKSEKDİ İLREKİ VİDEOLARIMDA ONU DÜZELTECEĞİM ..
Ben pek bir şey duyamadım ama neyse :).Eğer redstone'la ilgili bir şey olursa çağır beni arkandayım.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Güzel Yapmışsın. Beğenmediğim Şey Şu Kızıltaş Üzerinde Fazla Durmandı. (k.b ama onun yapımı çok basit.) Playstation yapımını beğendim hiç aklıma gelmezdi.

Steyxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel Yapmışsın. Beğenmediğim Şey Şu Kızıltaş Üzerinde Fazla Durmandı. (k.b ama onun yapımı çok basit.) Playstation yapımını beğendim hiç aklıma gelmezdi.
kardesım ben mınecrafta 2 yıl once basladım yanı sadece creative de tahta ev yapıyodum gecıyorum hıc redstone la urasmadım benmde ole kafamdan bırsey yaptım :)