Murder Plugini (Kılıç Fırlatma)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Hayırlı Bayramlar ve İyi Forumlar Arkadaşlar. Dünden Beri Murder Plugininde ki Kılıç Fırlatma Sorunuyla İlgileniyorum ve Hala Bir Çözüm Yolu Bulamadım.
Denediğim Yöntemler:
- 1.8 , 1.9 , 1.8.8 Spigot ve 1.8.8 PaperSpigot Versiyonlarını Denemek
- Tüm Pluginleri Silip Sadece MM2'yi Yüklemek
- Dosyaların da Hiçbir Düzenleme Yapmadan Test Etmek
Sizden İsteğim Acaba Bulabildiğiniz Tüm 1.8 Spigot Sürümlerini ve Çözümleri Yorum Olarak Atar mısınız? Ayrıca Pluginim Orjinal ve Bu İşlemleri Plugin Yapımcısıyla Denedim. Plugin de Hiçbir Sıkıntı Olmadığını Söyledi ki Zaten Birçok Sunucuda da Kullanılıyor. Ayrıca En Son 6.3 Sürümündeyken Kurulum Yapmıştım ve Kılıç Fırlatılıyordu,

NOT: Şunu da Eklemek İsterim Elimde 16 Arena Var ve Ben Murder Plugin Paketi Yapıp Forumda (10TL) Gibi Bir Fiyatla Satışa Çıkarmayı Düşünüyorum. Bu Konuda da Yorumlarınızı Dile Getirebilirsiniz.

Spigot Konum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SAYGILARIMLA,
SonOsmanli --- H.İ.D. --- SpaceTR​

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an "Murder" Plugininin içerisindeki Kılıç Fırlatma özelliği için ek bir pluginmi istiyorsunuz,kodmu istiyorsunuz yoksa siz buldunuz da ; sizinle paylaşabilirim filanmı diyorsunuz? (Bende bu konuda bir çalışma yürütüyorum)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an "Murder" Plugininin içerisindeki Kılıç Fırlatma özelliği için ek bir pluginmi istiyorsunuz,kodmu istiyorsunuz yoksa siz buldunuz da ; sizinle paylaşabilirim filanmı diyorsunuz? (Bende bu konuda bir çalışma yürütüyorum)
Kılıç fırlatılmıyor bir çözüm istiyorum