Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sebebini hiçbir şekilde bilmiyorum bu sorunun, arada sırada oluyor ve olan kişinin yazdıklarını sadece OP olan kişiler görebiliyor, ne yapabilirim bu konu hakkında?
Sanırım normaldede öyle oluyor zaten ne yazıyorlarsa görünüyor,oplara.Hazır bir plugini alıp değiştirmen olacak tavsiyem pek bir bilgim yok benim bu konuda.
Sanırım normaldede öyle oluyor zaten ne yazıyorlarsa görünüyor,oplara.Hazır bir plugini alıp değiştirmen olacak tavsiyem pek bir bilgim yok benim bu konuda.
Eklentilerini kontrol et eklentilerinden birisi bunu yapıyor. Spigot'ın yada benim bildiğim herhangi bir eklentinin böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Liste atarsan senin için inceleyebilirim.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.