Mutlaka Bilen Vardır SS'li

Mr.Joker

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Minecraft oynarken jar dosyasını değiştirmek istemiyorum. Minecraft Version Changer diye bir program var. Bu programı açıyorum ama hata alıyorum...

SS Aşağıda :)

Yandaki dosyayı açıyorum bu hatayı veriyor...

Bu program ise yeni sürümler yok :(

Lütfen bilen vardır bir cevap yazın.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
çeviriyorum ''minecraft bulunamadı lütfen minecraftı indirip tekrar deneyin'' minecraftın yüklümü ?

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bi dene çoğu şey 1 açıp kapamayla yada silip yüklemeyle olmuştur :) mesela ben server sorunumu javayı silip yeniden yükleyerek yaptım yani bence dene zarar gelmez :)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim 1.6.2 korsan kullanıyorsan bir başka konuda gördüm .minecraft klasörü yokmuş onu bir dikkate al

Mr.Joker

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bi dene çoğu şey 1 açıp kapamayla yada silip yüklemeyle olmuştur :) mesela ben server sorunumu javayı silip yeniden yükleyerek yaptım yani bence dene zarar gelmez :)

Sana Verdiğim Linkten Minecraftı İndir Ve %appdata% içindeki .minecraft klasörünü sil öyle gir oyuna

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kardeşim 1.6.2 korsan kullanıyorsan bir başka konuda gördüm .minecraft klasörü yokmuş onu bir dikkate al

Hayır .minecraft klasörü var. Sadece içinde bin klasörü yok, onun yerine versions klasörü var.

Ayrıca muhtemelen o sürüm bulunmadığı için öyle diyordur.
Mesela sende 1.4.7.jar yüklüdür, 1.5.2.jar yüklüdür, ama sen oyunu 1.6.2'ye çevirmek istersin, o jar sende bulunmadığı için o hatayı verir. Benim görüşüm bu.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat şöyle bi şey var ben oyuna Minecraft.exe değilde name change launcher'de giriyorum bi denemek için 1.6.2'yi indirdim tabi oda Minecraft.exe olduğu için girdim e-postamı ve şifremi demo dünyası diye bir şey çıktı... 1.6.2 demo olduğundan mı yoksa premium olmadığımdan mıdır?
BU arada program açılıyor tamamlandı diyor fakat sürüm yine aynı sürüm her iki girişide denedim...

Sizdede Minecraft.exe böyle mi ? (Açtığınızda bir yüklenme oluyor mu beyaz bir pencere aşağıdaki duyurulardan önce ? )

MVC bu hatayı verdikten sonra açılıyor. (Yes Diyorum)

Sonra programdan seçiyorum sürümü change diyorum tamamlanınca her iki giriş yönteminden bakıyorum aynı...

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
eski launcheri indirmen gerek 1.5.2 ye geçmek için yada gerisine dönmen için

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
aslında 1.6 nın launcherinden new profile de orda use latest version yazcak ordan 1.5.2 yi ara onu seç o profilden gir olur