MUTLAKA DENEYİN!!!

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar yarı advanture yarı zeka turu gibi bir şey yaptım orta uzunlukta ve çok eğlenceli.hikayemiz asansöre biniyoruz binadan çkmak için fakat asansör bozuluyor ve iki kat arasında kalıyoruz. ondan sonra asansör boşluğunda oyunumuz başlıyor.Kuralları okyun çünkü bu kurallar biraz farklı bazı blokları kırmanız serbest.

Ölmeniz imkansızdır ve binadan çıktığınızda sizi muhteşem bir süpriz bekliyor :)

İyi veya kötü hiçbir yorumunuzu içinizde tutmayın :sırıtmak:

Ayrıca yaratıcılığımı beğenenler olursa builder tekliflerine açığım :)

MAPİMİZİN ADI EXIT'tir. İyi eğlenceler!

arkadaşlar foto koymayı bilmiyorum site biraz değişmiş yoksa çok güzel fotolar ayırmıştım isteyen fotoları burdan indirsin.

FOTOLAR;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MAP:

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
a hotfile istemiyormuş uldum tm teşekkürler bu arada en çok hangi bölümü sevdin?[DOUBLEPOST=1376603938,1376603862][/DOUBLEPOST]istiyormuş :I

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hotfile yi salla yarım saatte bir indirebiliyon , üye olcaksan mediafire ye ol +1

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hotfile yi salla yarım saatte bir indirebiliyon , üye olcaksan mediafire ye ol +1

çok geç ama neyse mediayada üye olurum :)[DOUBLEPOST=1376604284,1376604248][/DOUBLEPOST]
giriş ve çıkış yerlerini sevdim.
1 haftada creeper katili oldum rekor kırdım

teşekkür ederim ışınlanma mkinesi gibi yaptım çıkışı[DOUBLEPOST=1376604524][/DOUBLEPOST]map linki mediafire den ynilenip sınırsız yapılmıştır iyi eğlenceler