MuzNetWork | 1.8 | MAGAZA SISTEMİ DEĞİŞTİ! | V9 Kazma | EDITLER

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
<Elestiri Modu>
Öncelikle sunucuyu pek beğenmedim. Yetersiz.
- Sunucuda lapis var. Artık şu mağaradan çıkın.
- Konu tasarımı kötü.
- Grafikler yetersiz.
- Web sitesi göremedim konuda.
- Fazlasıyla imla hatası var.
- Sunucunun her bilgisi var, bellek (RAM) yok.
- Skor tablosu düzensiz.
+ Mimariler güzel.
? 3D drop'u eklenti ile mi textureler ile mi yaptınız? Ona göre onu da eleştireceğim.
</Elestiri Modu>
Başarılar.

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu biraz düzensiz ama hayalini sevdim :)
teşekürler :) konuyu düzenlemeye çalışıyorum yani tam ortalamaya galiba yazı tipiyle veya yazı büyüklüğüyle alakalı.

konu biraz düzensiz ama hayalini sevdim :)
teşekürler :) konuyu düzenlemeye çalışıyorum yani tam ortalamaya galiba yazı tipiyle veya yazı büyüklüğüyle alakalı.

Sunucu AKTIF ++

<Elestiri Modu>
Öncelikle sunucuyu pek beğenmedim. Yetersiz.
- Sunucuda lapis var. Artık şu mağaradan çıkın.
- Konu tasarımı kötü.
- Grafikler yetersiz.
- Web sitesi göremedim konuda.
- Fazlasıyla imla hatası var.
- Sunucunun her bilgisi var, bellek (RAM) yok.
- Skor tablosu düzensiz.
+ Mimariler güzel.
? 3D drop'u eklenti ile mi textureler ile mi yaptınız? Ona göre onu da eleştireceğim.
</Elestiri Modu>
Başarılar.
Yorumunuz için teşekürler. :) Daha iyi yapmaya çalışıcam ancak aşırı fazla forum bilgim, forum dayım 2 senedir ancak çok fazla konu açmadım bu arada website olmiycatır SkorTablosunu düzelticem Ram 2GB

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni 3/10
BOL ŞANS.

Konu düzeni 3/10
BOL ŞANS.
Demeden önce..Bu nasıl sw mübarek :D oyunculara verilen tagları değiştirin.

Yusuf_0214Arslan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni 10/5
Server pluginleri 10/0
Adalet 10/0
HAYATIMDA BU KADAR REZİL BİR SERVER GÖRMEMİŞTİM. Adam anama sövüyor ben onu kurucuya iletiyorum ve kurucu bana mute atıyor...
Hiç girmeyin böyle sunuculara kazandırmayın oyuncu. Bu arada girmeyi düşünüyorsanız bile aklınızdan çıkarın. NOT: Sanırım son zamanlarda girdiğim en berbat sunucu buydu.

PandaZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni 10/5
Server pluginleri 10/0
Adalet 10/0
HAYATIMDA BU KADAR REZİL BİR SERVER GÖRMEMİŞTİM. Adam anama sövüyor ben onu kurucuya iletiyorum ve kurucu bana mute atıyor...
Hiç girmeyin böyle sunuculara kazandırmayın oyuncu. Bu arada girmeyi düşünüyorsanız bile aklınızdan çıkarın. NOT: Sanırım son zamanlarda girdiğim en berbat sunucu buydu.
ne yalan söyliyeyim dediğin doğru..

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni 3/10
BOL ŞANS.

Konu düzeni 3/10
BOL ŞANS.
Demeden önce..Bu nasıl sw mübarek :D oyunculara verilen tagları değiştirin.
ne yalan söyliyeyim dediğin doğru..
Kardeşim 50 kişi mesaj atıyor yanlış atmam normal bir şey olabilir. kafam karıştı ddos atmaya çalışıyorlar sw'Ye.

Kardeşim 50 kişi mesaj atıyor yanlış atmam normal bir şey olabilir. kafam karıştı ddos atmaya çalışıyorlar sw'Ye.
Ve Konuyu karalamaktan ceza yiyebilirsin.

Yusuf_0214Arslan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu arada sabah adam hile açmıştı, kurucuya sırf 2 kere söylediğim için spama giriyormuş 10 dakika mute yedim :) Bence oynamayın böyle boş serverlerde zaman kaybı...

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada sabah adam hile açmıştı, kurucuya sırf 2 kere söylediğim için spama giriyormuş 10 dakika mute yedim :) Bence oynamayın böyle boş serverlerde zaman kaybı...
Kardeşim spam attiysan mute yersin. Ve hack açtilarsa videoya al veya msg den soyle konu karalamayi birakip. Biraz olgun olun.