MuzNetWork | 1.8 | MAGAZA SISTEMİ DEĞİŞTİ! | V9 Kazma | EDITLER

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İP nerde ???????????*
MuzNetwork.Batihost.com
Gozun cok iyi goruyor kardesim helal olsun

SW AKTIF !

MuzNetwork.Batihost.com
Gozun cok iyi goruyor kardesim helal olsun

SW AKTIF !
SW AKTIF !

Lag Drop ları geçti bugün %0 atılma!

konu biraz düzensiz ama hayalini sevdim :)
şimdi nasıl olmuş hocam konumuz :)

konu biraz düzensiz ama hayalini sevdim :)
Sunucu Aktif ++

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

narotsa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunun tek kötü tarafı birilerini yanlış anlamaya acık bırakmaları birinin birine argo kullanmadıgı halde kurucunun argo kullandın diyip banlaması.Oysaki kendi eski acısını dile getiren birinin banlanması yanlıs anlasılması arkasından kurucunun cocukluk yapıp ailevi küfürler karıstırdıgı bir server.Onun dısında warpları spawnı buildleri güzel oyuncularıda gayet cana yakın samimi oyuncular bu konuda dalga gecmiyorum.İyi oyunlar başarılarınızın devamını dilerim. Kurula-Skull

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun tek kötü tarafı birilerini yanlış anlamaya acık bırakmaları birinin birine argo kullanmadıgı halde kurucunun argo kullandın diyip banlaması.Oysaki kendi eski acısını dile getiren birinin banlanması yanlıs anlasılması arkasından kurucunun cocukluk yapıp ailevi küfürler karıstırdıgı bir server.Onun dısında warpları spawnı buildleri güzel oyuncularıda gayet cana yakın samimi oyuncular bu konuda dalga gecmiyorum.İyi oyunlar başarılarınızın devamını dilerim. Kurula-Skull
ben küfür etmiştim sw de ancak acılarım var bianda ban attıysam kusura bakmayin :)