MyLifeMc.nitrado.net Yetkili alımı

LeqendsYY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
S.a Arkadaşlar Biz Unv. Arkadaşları olarak Bir suınucu açmaya karar verdik ve bu isteğimizi gerçekleştirdik ancak bazı sorunlarımız varki hepey bizi yoruyor Ekibimizin Yaş kitlesi büyük olduğu için alımlara katılan katılımcıların çoğu yaşı küçük oluyor ve bu bizi karambole sürüklüyor yaşı küçük diye almıyoruz sanmayın alıyoruz tabi (akıl yaş'ta değil baştadır) Ancak bizimle yaşıt kişiler olsa daha iyi olur uzatmak istemiyoryum Yetkli kadromuza katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyursun gelsin

Alımlar: Pluginer,Moderatör,UstaRehber,Rehber,Rehber'dir

Sizi tanıyalım

Oyundaki adınız:

Yaşınız :

Başvurmak istediğiniz kadro :

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :

Yetkili olarak tecrübeleriniz :

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :

Amacımız sizi tanımak, formlarınızı özenle doldurunuz; özensiz ve Alıntı başvurular reddedilecektir.

Not:Yaş kitlesi +15 Discord zorunlu Pluginer Yaş +20 olması zorunlu İster burdan ister forum sitemizden başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz forum olsa daha iyi olur :)
Katılım başlangıç Tarihi ve bitiş Tarihi
12.11.2017
17.11.2017

Son düzenleme:

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mehmet

Yaşınız :17

Başvurmak istediğiniz kadro :Moderator

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :5-6 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Baya Var İlerki Zamanlarda Görüceksiniz

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Saygılı Ve Hoşgörülü

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Sakinleşirim ve yapamassam yardım isterim

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Komut Bilgim Çok İyidir

Amacımız sizi tanımak, formlarınızı özenle doldurunuz; özensiz ve Alıntı başvurular reddedilecektir.

xBosKavanoz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım
Adınız:Burak

Yaşınız :Gürel

Başvurmak istediğiniz kadro :Moderatorluk

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :4-5 Saat (Hafta içi) Hafta Sonu İse: 8-9 Saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz :Komutlar,Pluginler,Gereğine Mute,Kick,Ban Atma,Bilgiler Vb.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :Bana Saygılı Olana Saygım Sonsuzdur Benim İçin Yaş Fark Etmez Herkeze İyi Davranırım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Kurucuya Başvururum Dediklerini Yaparım Kurucu Yoksa Bir Yetkiliye Durumu Anlatırım Ve Ondan Yardım İsterim

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :Beni Alırsanız Pişman Olmassınız Gerçekten İşimi Düzgün Yapan Birisiyim :)

TurkishKomando

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız:Umut

Yaşınız :15

Başvurmak istediğiniz kadro :MOD

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :2-3 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz :Servere Gelince

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :İste Ben Su abi Kelimesini Anlamıyorum Küçük Demek Ama Bunu Alay Olarak Görüyolar Yani Küçük Kardesimiz De girse Saygi - Sevgi Sonuzdur

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Google Amca

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: Oyundaki Adım TurkishKomando

Son düzenleme:

Darkclash

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım:ADIM ARDA SOYADIM DEMİR 19 YAŞINDAYIM İSTANBUL DA YAŞADIM 18 YAŞINA KADAR şu an ANKARADAYIM
Oyundaki adınız:Lukovic/Ardaa

Yaşınız :19

Başvurmak istediğiniz kadro :MOD

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :4-5-6

Yetkili olarak tecrübeleriniz :SAYMADIM AMA 6 SW DE MOD 20 SW DE ADMİN OLMUŞUMDUR

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :KÜÇÜK DİYE KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEM SAYGILI DAVRANIRIM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :herkese elimden geldiği kadar yardım ederim yardım edemiyceğim konu olursa kurucuya söylerim,kurucu yoksa skypeden söylerim kurucuya skypede değilse başka bir yetkiliye söylerim

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :GERÇEK ADIM ARDA ?

LeqendsYY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Adınız yerine Oyundaki adınızı yazın düzenleme yaptım
Güncellll

Kroms

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yaşınız : 16.
Oyundaki İsmim: Kroms

Başvurmak istediğiniz kadro :Mod veya U.Rehber.

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :Hafta İçi 4-5 Hafta Sonu 8-9 (abartı değil).

Yetkili olarak tecrübeleriniz :3 Sunucuda Mod 4-5 Sunucuda Rehber vs.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Yani Her İnsan Gözümde Aynıdır ama Küçüklerimle Daha İlgiliyimdir

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Örn:Sohbet Çok Yoğun Gereksiz Sorular Fln Soruyolar Chat Kirliliki Yapıyolar. Bu Durum İçin:Sohbeti Kapatır Chati Kirletmeyin Diye Uyarırdım Chati Açardım Hala Devam Ederlerse Yapan Kişiye Kick Atarım Hala Devam Ederse Mute Atarım :)

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Skype :♛>TuRk◀♛Berat♛>TuRk◀♛ (Lazım Olur Belki) , Micim Yok.

TRZombie

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız:TRZombie

Yaşınız :14 (1 yaşla kaybediyorum ama umarım alırsınız)

Başvurmak istediğiniz kadro :Builder Olur Rehberlik Olur

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :4-5 saat (15:30 - 19:00) ve (21:30 - 23:00)

Yetkili olarak tecrübeleriniz :Daha Önce 3 Rehberlik Yaptım CloudNW - GizliSky ve BurnSky -- 2 Builderlik Yaptım EphesusTR ve LifeFaction

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :ona Olabildiğim kadar terbiyeli davranırım elimden gelenin en iyisini yaparım (küfür ederse ise onu uyarırım devam ederse yetkili ile görüşürüm)

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Yetkili İle Görüşürüm (Öncesince Güzellikle Konuşarak Halletmeye Çalışırım)

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :Umarım Beğenmişsinizdir :)

xKaganAltn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız: KaganAltn

Yaşınız : 14

Başvurmak istediğiniz kadro : Moderator olmazsa Rehber

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : 2 bazen 3

Yetkili olarak tecrübeleriniz : bikac serverda rehberlik 2 moderator 1 admin

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Kibar davranırım

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Önce uyarırım, dinlemezlerse 2 dakika mute atarım yine dinlemezse kicklerim.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Beni dinlediğiniz için teşekkürler.

Muruvet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız:AhmetKara

Yaşınız :15

Başvurmak istediğiniz kadro :Moderator

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :8-9 saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz :3- server de moderator oldum.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :benden küçük kisilere veya buyuk kisilere saygim vardir .

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :Serverinize basarilar dilerim!

Cordlesss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki adınız: Nuggetsss

Yaşınız : 15

Başvurmak istediğiniz kadro : Builder

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : Sınav olmazsa 2 veya 3 Sınav olursa 2 saat belki olur.

Yetkili olarak tecrübeleriniz : WG,WE ve brush'u biliyorum.Çoğu serverde builderlik yaptım ama çoğu free serverdi.

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Küfür asla söylemem.Ona yardımcı olurum ve nazik davranırım.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Eğer küfür ederse 10 dk mute atarım.Başka hesaptan gelirse ve küfür ederse kick atarım.Girip hala küfür ediyosa ban atarım.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Eğer seçilmezsem serverinizde hala oynarım.

HERKESE KOLAY GELSİN !
:bayrak::cay::bayrak:

Absolished

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız:GizliKiz

Yaşınız :12

Başvurmak istediğiniz kadro :Rehber-mod farketmez

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız :3-4-5

Yetkili olarak tecrübeleriniz :Rehberde Oyunculara saygılıyım,güvenilirim,açık sözlüyüm terimleri düzgünce kullanabiliyorum.Mod:WG-WE bilgim var azıcıkda olsa pl bilgim

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti :olcağını sanmam ama olursa saygılı dürüst argo kelime kullanmadan iyi davranırım.

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz :Eğer küfürse ilk olarak 5 dk sonra 10 dk eğer daha da devam ederse yetkiliye söyler gerekli işlemleri ona yaptırabilirim.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :Alınırsam iyi olur ama alınmassamda Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

IBariS101I

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sizi tanıyalım
Oyundaki adınız: baris101pro

Yaşınız : 12

Başvurmak istediğiniz kadro : Rehber Veya Pluginer

Günlük çevrimiçi süre ortalamanız : 6 Saat

Yetkili olarak tecrübeleriniz : Rehber olarak çok saygılıyım ve çok yardım severimdir pluginer olarakda 2 sw de pluginerlik yaptım ve 1 sw kurdum

Sizden küçük birine karşı davranış biçiminizin özeti : Nbr Kardeşim yardım etmemiz istermisin klanımada gelebilirsin servere hoşgeldin

Daha önce yüzleştiğiniz bunaltıcı bir sorunun üstesinden gelme şekliniz : Sorunu ilk önce kendim halletmeye çalışırım sorun büyürse adminlerimden yardım alırım

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Hergün Aktifim :D