MyPet Spigot Çalışmıyor

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden 1.7 spigot sürümndeyken sıkıntısız çalışıyordu şimdi ise 1.8 geçtim ve en güncel yüklememe rağmen çalışmıyor.Config dosyası bile oluşmuyor.Yapana Serverimde 20TLlik UltraVip Vericem.Server bugün açılyor acele ederseniz iyi olur .

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bir hata alıyor musunuz? Ayrıca ödül vereceksen de VIP gibi bir şey verme bence. Kimse önemsemiyor.

Son düzenleme:

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mypet biraz sorunlu olduğu doğru, arkadaşın verdiği jenkins linklerinden kendi sürümüne en uygununu indir eğer 1.8.8 ise spigot en son galiba 1521 çıktı diye hatırlıyorum ve çalışıyor bende.

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mypet biraz sorunlu olduğu doğru, arkadaşın verdiği jenkins linklerinden kendi sürümüne en uygununu indir eğer 1.8.8 ise spigot en son galiba 1521 çıktı diye hatırlıyorum ve çalışıyor bende.
Aslında sorun sadece istediği sürüm , onun isteği dışındaki sürümlerde çalışmıyor malesef

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.2.2yi denedim bidaha deniyim ayrıca sorun çıkartmıyo çalışıyor.Ama config dosyası oluşturmuyor.Ayrıca 8gb ramlı 75 slot bir serverde kim 20tllik vip istemez ??

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
1.2.2yi denedim bidaha deniyim ayrıca sorun çıkartmıyo çalışıyor.Ama config dosyası oluşturmuyor.Ayrıca 8gb ramlı 75 slot bir serverde kim 20tllik vip istemez ??
İstersen 36 gb ram ve 500 slot olsun, sunucu kalitesiz olursa bunlar bir işe yaramaz (Sunucuna kalitesiz demiyorum ama burada kimse bir sunucunun kalitesine sunucunun özellikleri ile karar vermiyor. Yapılar ve skritlerin/pluginlerin de iyiyse isteyebilirler ama burada insanlar VIP için değil, yardım etmek için yardım ediyorlar ^^ Ödül vermene gerek yok yani.) Bu arada, sorumu cevaplamadınız:
Bir hata alıyor musunuz?