Mystery Boss V1 | Remonal Adventure | MAP EDİTLENİYOR...

Mystery Boss V2 çıkmasını istermisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    9

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harita güzel, fakat bir yanlışlık yapmışsın(hata). Mystery Boss'un tuzağına düşünce oyunun sonuna gidiyorsun. Yani, eğer bu hata değilse biraz yetersiz olmuş :(
Mystery Boss V2 -de ordan başlayacak.Yani bitmedi devamı var.Bu birazcık tanıtım amaçlı oldu.Demek istediğim beğenirseniz bundan daha iyisini yapa bilirim :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirdim oynadım. Güzel olmuş ama
1-Eşyaları neden aldık anlamadım.
2-Çok kısa olmuş.
3-Anahtar olmadan da o kapıdan geçilebiliyor.

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İndirdim oynadım. Güzel olmuş ama
1-Eşyaları neden aldık anlamadım.
2-Çok kısa olmuş.
3-Anahtar olmadan da o kapıdan geçilebiliyor.

1.Eşyaları İlk boss-la savaşmak için aldın.
2.Kısa oldu ama baya uğraştırdı beni.Söz V2 uzun olacak :)
3.Anahtar olmadan o kapıdan nasıl geçtın?

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar lütfen oynadıkdan sonra yorumunuzu bildirin...

-------
Güncel
[DOUBLEPOST=1377435988,1377431292][/DOUBLEPOST]
60 indirme için herkese Teşekkür ederim ama oynadıktan sonra lütfen yorumunuzu bildirin.İyi kötü fark etmez :)

eqopa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harikaydı fakat dediğim gibi çok kısa biraz uzat, ayrıca map kasıyor biraz da olsa onu düzeltebilirsen düzelt bence :)

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Harikaydı fakat dediğim gibi çok kısa biraz uzat, ayrıca map kasıyor biraz da olsa onu düzeltebilirsen düzelt bence :)
Teşekkür ederim.Uzatıcam.Bazı yerlerde redstone devreleri olduğundan dolayı kasma oluyor.Düzeltmeye çalışacam :)[DOUBLEPOST=1377451591,1377439982][/DOUBLEPOST]

Haritanın fazla beğenilmediğini gördüm.Hem kısa olmuştu hemde macera yoktu.O yüzden Mapın yapımına yeniden başladım.Başları aynı olacak ama editlendikten sonra daha uzun ve daha güzelolacak.