Mythcraft: Yüzüklerin Efendisi Rol Sunucusu - Orta Dünya'nın 4. Çağında Yerinizi Alın!

ToprakAri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cüce olarak elfliğe başvuru ve karakteri özetledim inşallah sorun olmaz :D bu arada sunucuyu cidden çok beğendim başarıların devamını dilerim :)

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Forumda gördüğüm emek verilen sunucular arasına girdiniz.
Başarılarınızın devamını dilerim, konu düzeni, map vs. sunucu genel olarak çok şık.
Müsait olduğumda gelip oynacağım :)
Umarım plaformda aradığınız başarıyı elde edersiniz.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç kere rp sunucularında oynamıştım ama bu mapler konu düzeni anlatımı vb benden tam not aldınız hocam.

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumumuzu sağlayan hostumuzun çökmesi nedeni ile veritabanımız ve forumumuz da çökmüştür. Bu sebeple sunucuya erişim sağlanamamaktadır.

Sunucumuz belirsiz bir süreliğine bakıma alınmıştır. En kısa sürede tekrar açılacaktır.

ToprakAri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumumuzu sağlayan hostumuzun çökmesi nedeni ile veritabanımız ve forumumuz da çökmüştür. Bu sebeple sunucuya erişim sağlanamamaktadır.

Sunucumuz belirsiz bir süreliğine bakıma alınmıştır. En kısa sürede tekrar açılacaktır.
Tam hayatımın en iyi şeyini buldum demişken...

Felloward

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hostumuzdaki çöküş giderildi ve sitemiz tekrar aktif hale geldi. Sorunumuz kısacası halloldu ve sunucu açık.

EmirhanAydaş

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi onaylandim ama hala servere giremiyorum nedeni nedir veri tabani ile bağlanti kurulamadi veya hesabiniz yok diyor ama onaylandım nedenini açıklar mısınz

emrekante

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Kadar Saçma Sunucu Sunucuya Giriyorum İp Ban Atıyorsunuz Ben Bu Kadar Saçma Sunucu Görmedim :sinirli:

Keremvk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucunun oynanışı hakkında bir şey anlamadım
yardım edebilecek bir konu video