Mythcraft: Yüzüklerin Efendisi Rol Sunucusu - Orta Dünya'nın 4. Çağında Yerinizi Alın!

Arcean

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok dandik bir server cidden rpg yaptıgınızı mı zannediyorsunuz servere giriyorum modlar sayesinde anca giriş yapıyorum bi yere tpleniyorum kale önüymüş 2 saat dolaştım tek insana rastlamadım yapacak herhangi bir şey yok boş boş dolaştım bari bi öğretici koysaydınız da ne yapacağımızı bilseydik doğduğum yerde hiçbirşey yok kaleye kapıdan girilmiyor en son açlıktan ölmek üzereyken ağaçtan kaleye girdim birisi direk dışarı çekip ban attı şaka gibi insanları ne yapacağını bilmeden direk oyuna sokmak nekadar mantıklı saçmalık
NOT: hani az oyuncu olur ilgilenemez kimse diyeceğim 20 kişi var kimse ilgilenmiyor kaleye girince 10 sn içinde ban yiyorum cidden saçmalık en azından mesleğimizi ne yapacağımızı seçme imkanı falan verseydinizde bir işimiz olsaydı
Bunny yaparak surlardan aşağı atlayıp tekrarında bunny yaparak hareket ettiğinizde bile sizi banlamayıp güzelce OOC kanaldan ne yapmaya çalıştığınızı sordum ama bunun karşılığı olarak bunny yapmaya devam ettiniz okuma ile ilgili bir sorununuz olduğunu düşünüp sınırsız uzaklaştırma yerine kontluk girişine gönderip 30 Dakika sınırlı uzaklaştırmıştım. Hata yaptığımı yeni anlıyorum.

Bazı karakterler tekelcilik yapmasa super sunucu. Ekonomi ve roller alt tabaka için baya kilitlenmiş durumda. Sadece özel roller güzel ilerliyor.

:ninca:
Bu konuda bir sıkıntı varsa önerilerle birlikte ayrıntılı bir şekilde bana buradan, forumdan yada Q&A gününde ulaşabilirsiniz

5 gün sonra 7. Ayına girecek olan sunucumuz aktif bir şekilde devam ediyor. Kısa süreli ve verdiğiniz emeğin heba olduğu RP sunucularının aksine 4 yıl önceki oyuncularının sandıklarından, evlerine kadar muhafaza ediyoruz!

Tüm oyunculara verdiğimiz ve vermeye devam ettiğimiz sözümüz sunucuda emeğinizin boşa gitmeyeceğidir. Başarılara ulaşan karakterlerinizle sunucuya yön verebilir veya ölümsüzlüğe ulaşabilirsiniz! Başardığınız işler yarın veya bir ay sonra kaybolmayacak.

Lichkatili'nin Saldırısı

T

Tekyedilan

Ziyaretçi
ben şu forum hesabımın şifresine unuttumda e postaya şifre sıfırlama isteği gönder diyince epostama gelmiyor nedense mail

Arcean

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben şu forum hesabımın şifresine unuttumda e postaya şifre sıfırlama isteği gönder diyince epostama gelmiyor nedense mail
Herhangi bir oyuncunun forum hesabının şifresine erişemiyoruz bu bağlamda bir şey yapamayız eğer çoktan kayıtlı bi karakteriniz yoksa yeni forum hesabı açın eğer varsa ticket atın karakterinizi yeni forum hesabınıza geçirelim

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sheczar xAsus hesabımı hatırlar mı bilmiyorum. ama şunu biliyorum sunucuda kimse görmemiş yeterli reklamı yok koskoca ülkede bir ben varım benim rütbemde birşeylerdide hatırlamıyorum. Ona rağmen kapanmayan sunucu bugün kapanmaz rahat olun ağalar Myth Craft Evimiz Sheczar Babamız !

ByNys352

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta Roleplay dediğinizde belirli bir çizginin altına düşmeyen gerçekten tecrübeli bir yönetici kadrosuna sahip gayet güzel bir sunucu.

FatihCLKR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sürümü 1.11.2

veritabanına bağlanmadı diyor hesabımda var mod mu indirecez
?

Fratmania

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Resimli ve Yazılı olarak anlatıyorum, ilk ve son anlatıp diğer arkadaşlar buradan bakarlar ise sevinirim.

Foruma üye olduktan sonra üstteki Karakter Paneli yazan yere tıklıyoruz.
Ardından En alt kısımdan bir üstte Başvuru olması gerekmekte oradan gerekli bilgileri doldurup başvurumuzu atıyoruz.

Tıkladıktan sonra;

Ben başvurumu yollayıp kabul olduğu için Profil çıkıyor, sizde Başvuru çıkmalı.

Son düzenleme:

Arcean

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Resimli ve Yazılı olarak anlatıyorum, ilk ve son anlatıp diğer arkadaşlar buradan bakarlar ise sevinirim.

Foruma üye olduktan sonra üstteki Karakter Paneli yazan yere tıklıyoruz.
Ardından En alt kısımdan bir üstte Başvuru olması gerekmekte oradan gerekli bilgileri doldurup başvurumuzu atıyoruz.

Tıkladıktan sonra;

Ben başvurumu yolayıp kabul olduğu için Profil çıkıyor, sizde Başvuru çıkmalı.
Sorumluluk sahibi oyuncu :şapka: