Yardım Mythic Mobs YARDIM!!!!

CorleoneBaskan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.7.2
Merhabalar bir server açmaya karar verdim. Boss oluşturmak istedim bunun için EpicBossRecoded'i tercih ettim fakat yapamadım. Daha sonra sizin forumlarınıza bakarak MythicMobs'u yükledim ve işe yaradı. Fakat bir sorunum var. Her şeyi ayarlayabiliyorum. Fakat DropTable kısmına p4 kask eklemek istediğim zaman yanına PROTECTION_ENVIRONMENTAL:4 yazıyorum ama yine büyüsüz düşüyor ne yaparsam yapayım büyülü düşüremedim. Bilen varsa büyülü item düşürmeye yardım eder mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
Mythic mobs'un içinde items diye bir kategori var istediğin eşyaları oraya hazırla, bossun ip tables'ına oradan ekle.

Geik

Zombi Katili
En iyi cevaplar
6
Eşyanın ismini yazman yeterli. Yada drop oluşturduysan skeletonbossdrops olarak kullanabilirsin.

CorleoneBaskan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eşyanın ismini yazman yeterli. Yada drop oluşturduysan skeletonbossdrops olarak kullanabilirsin.
şöyle bir şey var ilk başta skeletonbossdrops olarak örnek veriyor zaten o dosyanın içine ne yazmam lazım örneğin; 276 1 1 PROTECTION_ENVIRONMENTAL:4 yazıyorum. Ama büyüsüz düşüyor bana büyülü düşmesi lazım