Mandalina Tanrısı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sunucuma MythicMobs pluginini yükledim. Plugin üzerinde biraz araştırma yaptıktan sonra, hem item createlemeyi hemde zindanda boss dışında mobların nasıl spawnlandırılabilecegi gibi şeyleri yaptım. Yalnız bir sorunum var ve geceden beride bununla uğraşmakdan yoruldum. Şöyle ki arkadaşlar ben boss a eklenecek skiller kısmını pek çözemedim açıkcası. Hani araştırmadan bu kanıya vardığımı düşünüyorsanız lütfen böyle yargılamayın baya gezindim ama bulamadım. Şöyle ki bossun Her 20 saniede oyuncuları zıplatması , yada canı %70 in altına indigi sırada insanlara bulantı ve körlük efegi vermesi, arada bir de oyuncuları kendilerine çekmesi yada ne bileyim bu tarz skilleri ekleyin demiyorum aksine nasıl ekleyeiblirim öğretin ki bende diğer skilleri de ekleyebileyim . Çünkü amacım hazıra konmak değil öğrenmektir. Lütfen yardımcı olun..

R

Reloven

Ziyaretçi
Canı Azalınca Skill Atsın Gibi Bir Ayarı Yok Bildigim Kadarıyla Ama Ne Kadar Sıklıkla Atacagını Ve Skill Gücünü Ayarlayabiliyorsun. Öğrenmek İstiyorsan Wikisine Gir :)

Mandalina Tanrısı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Canı Azalınca Skill Atsın Gibi Bir Ayarı Yok Bildigim Kadarıyla Ama Ne Kadar Sıklıkla Atacagını Ve Skill Gücünü Ayarlayabiliyorsun. Öğrenmek İstiyorsan Wikisine Gir :)
Oradan anlamadığımdan sordum ..[DOUBLEPOST=1436819412,1436710747][/DOUBLEPOST]Sevgili arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ??[DOUBLEPOST=1436821009][/DOUBLEPOST]Yardımcı olacak bir kişi yok mu cok lazım arkadaslar[DOUBLEPOST=1436822889][/DOUBLEPOST]Kimse bilmiyor mu yani ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Oradan anlamadığımdan sordum ..[DOUBLEPOST=1436819412,1436710747][/DOUBLEPOST]Sevgili arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu ??[DOUBLEPOST=1436821009][/DOUBLEPOST]Yardımcı olacak bir kişi yok mu cok lazım arkadaslar[DOUBLEPOST=1436822889][/DOUBLEPOST]Kimse bilmiyor mu yani ?
burdan öğrenebileceğinizi sanmıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

buradaki tutorial ve videolara bakmanız daha iyi