MyThicMobs!

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çok rica ediyorum biri örnek bir boss oluşturup üzerinden herhangi bir item düşer hale getirip drops , items ve mobs kodlarını bana atabilir mi? :olgun:

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir süre önce uğraşmıştım.
Artık ilgilenmiyorum sana benim dosyaları vereyim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ya çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz fakat mobları öldürdüğümde item düşmüyor. Kontrol ediyorum hiç dokunmadım ve her şey doğru.. Spigottan bir ayar mı yapmak gerekiyor , biliyor musunuz böyle bir şey? :([DOUBLEPOST=1441879226,1441879155][/DOUBLEPOST]E
EpicBoss olur mu ?
Epicbossta düşen itemin ismini düzenlediğimizde mesela düşen itemi köylüden takas yaptırmaya çalıştığımızda olmuyor ..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Spigot kullanıyorsanız spigot.yml dosyasında max health = 5000.0 yapmalısınız.

Son düzenleme:

Titreyen_Eller

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
MythicMobs kullanmayınız. Eklenti bugludur.
Siz ayarlamadığınız takdirde bile kendi kafasına göre rastgele bir noktada Boss spawnlar.
Tavsiye etmiyorum :( (Güzel bir eklenti olduğunu biliyorum ama buglu :( )

Styloideus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rastgele boss spawnlama sorunu çözülmüş bir mythic mobs var bende 9-10 farklı boss-mob skiller vs vs yakında paylaşıcam

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz ayarlamadığınız takdirde bile kendi kafasına göre rastgele bir noktada Boss spawnlar.
O fonksiyonu iptal etmek çok kolay.
O bir sorun değil zaten. Sadece rastgele spawnlama özelliği.
Aynı zamanda zaten attığım dosyada kapatışmış durumda.
Rastgele boss spawnlama sorunu çözülmüş bir mythic mobs var bende 9-10 farklı boss-mob skiller vs vs yakında paylaşıcam
9-10 tane mob yerine 2-3 tane ayarlanmış mob koyarsanız en azından bilmeyenler öğrenir.
Ama 9-10 tane koyarsanız direk hazırcılığa geçilir.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle bi buga hiç rastlamadım, randomspawn klasöründekileri silsen yeter