Nabıyonuz

AtomTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VIP(veri important pörsın) sistemi geldi foruma bro. 5 liraya alabilirsin bi vip üyelik. Ben de alıcam maaşımı bekliyorum. Azcık farklılaşalım ha, di mi :D
Haa para ile. Getirmeleri mantıklı olmuş bu forumun sunucuları bayağı tuzludur. Fakat benden bir katkı olmayacak maalesef :p Gerek yok özel üyeliğe ya :D

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haa para ile. Getirmeleri mantıklı olmuş bu forumun sunucuları bayağı tuzludur. Fakat benden bir katkı olmayacak maalesef :p Gerek yok özel üyeliğe ya :D
Ben değişiklik olsun diye bi' kereliğine alıcam daha almam bu foruma daha fazla para vermem :D

//Edit: Yok lan veririm VIP bu boru değil şeqil oluyosun hanni

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum biraz camı kırılmış berbere döndü.
Hoşgeldin yinede. Niye bırakmıştın forumu ? @craft_man'a mı sövmüştün ?

*olm çok cahilmişim bu bölüm silindi*

AtomTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben değişiklik olsun diye bi' kereliğine alıcam daha almam bu foruma daha fazla para vermem :D

//Edit: Yok lan veririm VIP bu boru değil şeqil oluyosun hanni
İyi bakalım şekil zorinciğimm xd

Forum biraz camı kırılmış berbere döndü.
Hoşgeldin yinede. Niye bırakmıştın forumu ? @craft_man'a mı sövmüştün ?
Forum açmıştım kanalım için, kendisi videomun altına gelip bana baya hakaret etmişti. Ben de lafı içeri geri soktuktan sonra yorumları kaldırmıştı fakat ss almıştım. Onu foruma atıp yöneticiniz böyle biri dedim. Kendisi de banladı beni. Olay bu ^^

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İyi bakalım şekil zorinciğimm xd

Forum açmıştım kanalım için, kendisi videomun altına gelip bana baya hakaret etmişti. Ben de lafı içeri geri soktuktan sonra yorumları kaldırmıştı fakat ss almıştım. Onu foruma atıp yöneticiniz böyle biri dedim. Kendisi de banladı beni. Olay bu ^^
Kanka SS'leri atsana xd
Bu arada forum hala yaşıyor mu üye olayım

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AtomTR
sen youtubedeki atom musun abi sadece 1v1 çekme silah yarışı filanda çek
ben seni mavi slime ile çektiğin sky survivaldan beri biliom