• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

NACSSHOST | BAYRAM Öncesi Ufak Bir Etkinlik ve Sonrasında DEVASA BİR ETKİNLİK!

NacssHost

Marangoz
En iyi cevaplar
1
Nacss Host | Mini Etkinlik

Merhabalar, yarın başlayacak olan Kurban Bayramı etkinliği için instagram hesabımızın hikaye kısmına ufak bir spoiler bıraktık. Eğer sen bu spoiler'da gizlediğimiz ödülleri bulabilirsen tam olarak 20₺ NacssHost Kredi kazanacaksın
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hikayenin üst kısmında "BANA DM AT" butonuna tıklayarak bulduğunuz ödülleri mesaj olarak yazmanız gerekmektedir. Herkese bol şans dileriz :)

insta.jpg

Vantoxic

"Only" those who are on the right track win.
En iyi cevaplar
3
Nacss Host | Mini Etkinlik

Merhabalar, yarın başlayacak olan Kurban Bayramı etkinliği için instagram hesabımızın hikaye kısmına ufak bir spoiler bıraktık. Eğer sen bu spoiler'da gizlediğimiz ödülleri bulabilirsen tam olarak 20₺ NacssHost Kredi kazanacaksın

Hikayenin üst kısmında "BANA DM AT" butonuna tıklayarak bulduğunuz ödülleri mesaj olarak yazmanız gerekmektedir. Herkese bol şans dileriz :)

Hemen almam lazım