orucunu namazını artık minecraftda yaparsınHem namaz modu hemde oruç modu olsa çok güzel olur.
Nasıl hitman'da rahipler hardcore imana gelmişse böyle şeyler de eklenebilir.Günah yada sevap diye bir ayrımdan bahsetmiyoruz burada çünkü adı üzerinde bir "oyun".Asıl sorun olan alay edercesine şeyler eklemek.Yahu afederseniz de bu nasıl bir "özür dilerimlık"? Arkadaşlar bakın minecraft sadece sanal bir oyun modundan ibaret, dinle oyunu karıştırmayın. Ben öyle dindar bir insan değilim ama biliyorum, günah.
Kardeşim o sana kalmış ama benim bildiğim "müslümanlıkta" din ile alay edilmez.Nasıl hitman'da rahipler hardcore imana gelmişse böyle şeyler de eklenebilir.Günah yada sevap diye bir ayrımdan bahsetmiyoruz burada çünkü adı üzerinde bir "oyun".Asıl sorun olan alay edercesine şeyler eklemek.
Gerçi aynı şeyi tekrarlayıp duruyoruz ama haklı olduğun ya da "olduğum" gerçeğini değiştirmez.Ayrıca böyle bir mod yapabilirim.Kardeşim o sana kalmış ama benim bildiğim "müslümanlıkta" din ile alay edilmez.
I like renderGerçi aynı şeyi tekrarlayıp duruyoruz ama haklı olduğun ya da "olduğum" gerçeğini değiştirmez.Ayrıca böyle bir mod yapabilirim.
Normal bir player üzerindeki render kodlamaları basittir.Ama sıfırdan bir mob veya blok için render yapıyorsan(bir de benim gibi elle renderlamaya çalışıyorsan.)biraz sakata gelebilir.Seccadeyi de techne ile yaparız yaniI like render![]()
senin dediğin müslümallıkKardeşim o sana kalmış ama benim bildiğim "müslümanlıkta" din ile alay edilmez.