NAME-FİX PLUGİNİ OLMADAN AUTHME İLE AYNI İSİMLE GİREMEYİ KAPAMAK İSTİYORUM!

yavuz55sc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Başlıktada Görmüş Olduğunuz Üzere Name-Fix Pluginini Kullanmadan Aynı İsmi Büyük Küçük Harfle Girilmesini Authme İle Engellemek İstiyorum. Authme Son Sürümü Yüklü Olduğu Halde Yinede Harf büyük veya küçük yapıp girebiyorlar lütfen yardım şimdiden teşekkürler!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Authme'nin en güncel sürümü değil, AuthMe Reloaded'in en güncel sürümü işe yarayacaktır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
bunu kullanıyorum zaten :(
Plugins > Authme > config
26. ve 30. satırlar dahil o aralığa bakar mısınız?
Kod:
settings:
  sessions:
    enabled: false
    timeout: 10
    sessionExpireOnIpChange: false
Bu şekilde mi acaba?

AdexTR

Emekli
En iyi cevaplar
112
ForceSingleSession ve preventOtherCase true olmalı.

Bu sorunu, bugün dahil daha önce de araştırdım, maalesef eklentinin yazarları: "yakında çözülecek!", "çözüldü emin misiniz?", "üstünde çalışıyoruz." şeklinde mesajlar göndermişler. Gerek Bukkit 1.8.8'de gerek Spigot 1.8.8'de deneme rağmen bu sorunu çözememiştim. Belki de uygun sürümü bulmak ile ilgilidir diyordum. Skript ile bir çözüm bulabilir miyiz diye Skript bilen arkadaşlara sordum, işe yaramadı. Bu iki ayarın true olması sorunu çözecektir. İşe yaramazsa ve forumdan başka arkadaşlarımız da çözüm bulamazlarsa, şimdilik isim-bug-fixed kullanmaya devam edebilirsiniz. Bol bir vakitte tekrar bakacağım fakat dediğim gibi bu ayarların true olması gerekiyor.