NameTagEdit çalışmıyor önceden çalışıyordu.

BlackKpoTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
NameTagEdit plugini önceden sorunsuz çalışıyordu daha sonra ne oldu bilmiyorum ama artık tab ta bir değişiklik veya oyuncuların üstündeki nicklerde bir değişiklik olmuyor /nte reload attığım sırada şu hatayı alıyorum.

Kod:
[NametagEdit] Task #26375 for NametagEdit v4.2.0 generated an exception
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0
    at java.util.ArrayList.rangeCheck(Unknown Source) -[?:1.8.0_171]
    at java.util.ArrayList.get(Unknown Source) -[?:1.8.0_171]
    at be.maximvdw.placeholderapi.PlaceholderAPI.replacePlaceholders(PlaceholderAPI.java:101) -[?:?]
    at com.nametagedit.plugin.NametagHandler.formatWithPlaceholders(NametagHandler.java:297) -[?:?]
    at com.nametagedit.plugin.NametagHandler$8.run(NametagHandler.java:411) -[?:?]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:71) -[spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.scheduler.CraftScheduler.mainThreadHeartbeat(CraftScheduler.java:350) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:723) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:374) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:654) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:557) [spigot.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_171]

NameTagEdit, TitleManager PlaceHolderAPI son sürüm.

TAB menüsünü TitleManager ile destekliyorum.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
pluginin klasörünü değil jar'ını sil ve kendi serverinin sürümüne göre olanını indir.

Düzelmezse:
groupmanager - world - worlds - groups.yml'yi aç
taglardaki inheritance kısmında -oyuncu yazan varsa tüm - Oyuncu yazanları sil
tüm taglara oyuncu yetkilerini kopyala yapıştır yap

İkisindede düzelmezse discorddan bana ulaş düzelmedi yazarsan discordumu paylaşacağım seninle özelden

Son düzenleme:

BlackKpoTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginin klasörünü değil jar'ını sil ve kendi serverinin sürümüne göre olanını indir.

Düzelmezse:
groupmanager - world - worlds - groups.yml'yi aç
taglardaki inheritance kısmında -oyuncu yazan varsa tüm - Oyuncu yazanları sil
tüm taglara oyuncu yetkilerini kopyala yapıştır yap

İkisindede düzelmezse discorddan bana ulaş düzelmedi yazarsan discordumu paylaşacağım seninle özelden
Teşekkürler sorun çözüldü.