Onaylı Tanıtım NameTagEdit Hatası

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.8
Bende rütbeler var 6-7 tane 2 tanesi iyi bir şekilde çalışırken gerisinde hata oluyor hata da şu: mesela skymaster rütbesi chatte görünürken tab da oyuncu olarak görünüyor fakat başka bir rütbe mesela skylord iyi bir şekilde çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirimi yardım ederseniz sevinirim

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Merhaba nametagedit pluginini ayarlarken eğer oyuncu grubu ile başka bir grubu bağlarsanız böyle sorunlar çıkması maalesef mümkün. İlk olarak kullandığınız group pluginine girince oyuncudaki tüm yetkileri teker teker tüm gruplara ekleyin. Rütbeleri gruplara ekledikten sonra rütbelerdeki group.oyuncu yetkisini kaldırdıktan sonra sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Rütbelere group.oyuncu eklediğiniz zaman eklediğiniz rütbe hem kendi tab prefixi hem de oyuncunun tab prefixi ile çakıştığından dolayı maalesef böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buraya group manager ve nametagedit'i atsam ordan baksanız ve dediğinizi yapsanız olur mu yoksa ben yapamam gibime geliyor pek anlamadım

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karakter limitini aşıyor olabilir örnek fotoğraf gösterebilir misin?
Dediğim gibi diğer iki skylord ve skyzeus var onlarda da aynı şekilde kısaltmalar var skylord Sk yaziyor ise skymaster sm ile yazıyor , skylord çalışırken skymaster çalışmıyor ondan olduğunu sanmam ama isterseniz nametagedit i size atabilirim veya groupmanager dosyasını

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Dediğim gibi diğer iki skylord ve skyzeus var onlarda da aynı şekilde kısaltmalar var skylord Sk yaziyor ise skymaster sm ile yazıyor , skylord çalışırken skymaster çalışmıyor ondan olduğunu sanmam ama isterseniz nametagedit i size atabilirim veya groupmanager dosyasını
Evet atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4

skymaster:
Permission: nte.skymaster
Prefix: 'PREFIX'
Suffix: ''
SortPriority: 16

Bu şekilde eklerseniz sorun çözülecektir diye umuyorum. PREFIX yerini değiştiriniz.

Süleyman_Kaan_Yakaze

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan bakabilirsiniz değiştirdim skymaster'ı
zaten bir tek o değil skylord ve skyking doğru bir şekilde çalışıyor ss atabilsem onları göstercem ama bilmiom
skylord ve skyking çalışıyor ama diğer rütbe tagları çalışmıyor chatte mesela emekli yazıyor ama tabda hayla oyuncu tagı var

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Group managerda alttaki kısmı silip her gruba yetkilerini teker teker eklersen büyük ihtimalle sorun çözülecektir Örnek olarak oyuncu grubuna vip grubuna ya da rehber grubunu moderatör grubuna bağlarsan bu tip sorunlarla karşılaşman mümkün. Aşağıda yazan tüm kısımlar hangi grubu birbirine bağladıysan sil ve yetkileri hepsine ayrı bir şekilde ekle sorun çözülecektir.

inheritance:
- oyuncu