Yardım nametagedit tag sıralama

gametexYT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba minecraft nametagedit puligin ile Oyunculara tag veriyorum ve yeni gelen bir oyuncu Kurucunun Altında Olması Gerekirken üste oluyor tagı olmayan kişileri nasıl en alta alırım yani tag sıralaması nasıl yaparım ve sağda Rütben ksımında bende Owner yazıyor fakat yeni gelen bir kişide Default yazyıor onu nasıl oyuncu yaparım
dfg.png

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Pluginlerinin olduğu klasörde nametagedit klasörü var. Ona gir ve groups.yml dosyasını aç. Sortpriority ile sıralamaları ayarlayabilirsiniz. Kalanı için kaynak bulamadım. Default eğer bir grup adı olarak varsa Oyuncu olarak değiştirebilirsiniz ya da Oyuncu isimli bir grup oluşturup bir perm atadıktan sonra her gelen oyuncuya otomatik olarak o permi vermelisiniz.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
NTE sorunu üstte çözülmüş.
Grup adı sorununun çözümü kullandığınız yetki eklentisine göre değişir. Her eklentinin kendine göre default yetki ataması vardır. Group Manager'da bu groups.yml dosyasındaki default: true değeri ile belirlenir. LuckPerms'de yanlış hatırlamıyorsam direk default yetkisini oyuncu olarak değiştirmeniz lazım. Bu böyle devam eder. Gruplarınızı ayarladıktan ilgili eklentinin ilgili metodunu kullanarak yetki sıkıntısını çözebilirisiniz.

Ayrıca ne yapacağınızı hala bilmiyorsanız sizde olan yetki eklentisinin wiki sayfasına başvurabilirisiniz.

- İyi forumlar.