NaNo Craft | 20 GB - 1.8.x/1.9.x/1.0.x | Boss / Rütbe / Coins / Kasa / Pets / Pazar / Daha Fazlası!

Effonerix

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
YİğitÇolak adlı moderatörünüz bazı oyuncuşara yardım ediyor ve oyundaki nickimle dalga geçiyor cevap verincede direk mute atıyor adam gibi yetkili laın şu servere

adma benim etrafıma katman kayası diziyo bune be amerika adam gibi yetkili alın yada kendiniz ilgilenin lan

Doctor Muymuş denmiş 15 yaşındaki *****e yetki veriyosunuz sonra geliyo benim oyun oynama karışıyo naısl server lan bu gidin 18-19 yaşındakilere yetki verin bi ****** yüzünden oyunu oynayamıyorum lan
Öncelikle Sakin olunuz, Bunu Bize Bildirdiginiz icin tesekkür ederiz Gerekeni yapilicaktir.

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Nano Craft Benim 2013'te açtığım fakat 15 gün sonra ismini Merkur Park a çevirdiğim efsane sunucunun eski adıdır.
Alınıtımı Yaptınız Yoksa Sadece Rastlantımı ??

xoyuyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba sunucunuzu begendim ve basvuru yapiyorum.Basarilar ^^
Isiminiz?

CEVAP > Mehmet

Soy Isiminiz?
CEVAP > VermekIstemiyorum

Dogum Tarihi:
CEVAP > 22.12.1998

Minecraft Oyuncu Ismin?
CEVAP > xoyuyuTR

Skype & TeamSpeak 3 ve Mikrofon Varmi?
CEVAP > Var

Serverimizde Oynadinmi ve Nezamandir Bizimlesin?
CEVAP > Servenize girmek istedim fakat bakıma denk gelmiş.Ama anlatim tarzinizdan sunucunuzun cok güzel oldugunu farkettim.Açildigi anda katilacagim sunucunuza.

Rehberlik Tecrüben varmi?
CEVAP > Evet

Toplam Kac Serverda Yetkili oldun?
CEVAP > Sayısız.Cok fazla kurdum para sıkıntısı felan yokdu ama oyuncu toplayamiyorduk.

Cabuk Sinirlenirmisin veya Cok Sabirlimisin?
CEVAP > Rehberlik işini hobi olarak yapacagim için sinirlenmek söz konusu olmaz :)

Herzaman Oyunculara Yardim Edebilirmisin?
CEVAP > Online oldugum herzaman neden olmasin ?

Haftada Kac gün Cevrim ici olabilirsin?
CEVAP > 4 ile 7 gün arasi değişebilir.

Effonerix

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimiz Tekrardan Acilmistir konu Basligini Güncelliyemedik Kusura Bakmayin..
2 Sene Sonra Tekrardan Sizlerle Birlikteyiz, Serverimiz Eskisinden daha da cok gelisti! :)

adenbilge

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girilmiyor. İP değişti demişlerdi, eğer nedeni bu ise yeni ip'yi alabilir miyim ?