Nanosuit Plugini | MegaCrafter

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhaba. Ben MegaCrafter. Yine bir plugin yazdım. Crysis'ten esinlenilmiş Nanosuit plugini. Ayrıca da ilk düzenlenebilen pluginim(config ile). Şimdi anlatmaya başlıyorum...

Bu Plugin Ne İşe Yarıyor?
Eğer tüm nanosuit eşyalarını giydiyseniz, /nanosuit gizlilik komutu ile sizi gizler ve /nanosuit zırh komutu ile zırh modunu açar. Gizlilik zaten isminden de belli. Sizi diğer oyunculardan saklıyor. Peki "zırh modu" ne? Zırh modu, normal oyundaki haliyle sizin hasarınızı düşürüyor. Bu pluginde de öyle. Aldığınız hasarı yarıya indiriyor. Ayrıca ikisini birden açmaya çalışıp bug yapılamıyor. Birini açtığınızda diğeri kapanıyor. Normal oyundaki gibi enerji de var. Bu enerji, yürümüyorsanız ve bir özellik açıksa her saniye 1 enerji gidiyor. Eğer özellik açıkken yürürseniz, her hareketiniz için 1 enerji gidiyor. Aynı normal oyundaki gibi!

Komutlar:
/nanosuit helmet => Nano giysinin kaskını verir.
/nanosuit chestplate => Nano giysinin göğüslüğünü (deniyor galiba -,-) verir.
/nanosuit leggings => Nano giysinin pantolonunu verir.
/nanosuit boots => Nano giysinin botunu verir.
/nanosuit enerji => Enerjinizi gösterir.
/nanosuit zırh => Zırh modunu açar.
/nanosuit gizlilik => Gizlilik modunu açar.
/nanosuit all => Tüm nano giysiyi verir.
/nanosuit gizlilikitem => Gizlilik modunu otomatik açan bir watch verir.
/nanosuit zırhitem => Zırh modunu otomatik açan bir watch verir.

Permissionlar:
nanosuit.all
nanosuit.helmet
nanosuit.chestplate
nanosuit.leggings
nanosuit.boots

Eklenecekler:
1-) Eğer bir oyuncu, gizlilik modu açık olan birine belirli blokta yakın olursa onu görebilecek.
2-) Enerji sistemi manuel hale gelecek.

Umarım seversiniz. Eğer bir plugin öneriniz varsa mesaj olarak yazın lütfen. Kendinize iyi bakın :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S

sergun26

Ziyaretçi
Güzel olmuş, Crysis fanı olarak beğenmesem ayıp olurdu.
Hız, güç eklersen daha iyi olabilir.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Güzel, HotCoffe ekibinin bir üyesi olarak bizimle güzel işler çıkardın başarılarının devamını bekliyorum Emre'ciğim :D Basit ama yaratıcı bir eklenti olmuş, olması gerekende bu değil mi zaten? :)

Son düzenleme:

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkür ediyorum. Dediğim gibi sizin de önerileriniz varsa söyleyin. Yapmaya çalışırım :)
Güzel, HotCoffe ekibinin bir üyesi olarak bizimle güzel işler çıkardın başarılarının devamını bekliyorum Emre'ciğim :D Basit ama yaratıcı bir eklenti olmuş, olması gerekende bu değil mi zaten? :)
Doğru söylüyorsun Karahan :D
Güzel olmuş, Crysis fanı olarak beğenmesem ayıp olurdu.
Hız, güç eklersen daha iyi olabilir.
Onu da eklerim. Önerin için sağol :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) Eğer HUB Gibi Bir Sunucu Açmak İsteyenler İçin Tam Bir MİNİGAMES Olmuş :D