aslında bugün verilcekti vermedim yarın vermezsem sıfırı basacakmışben resimi vermedim dediki işin yok ha ? deditürkçe de vermedim
fen ve ink. verdim
o süper robot değil hl2 bilene sorun Combine Elite Soldier![]()
ben oyunu 12 kere bitirdim ep1 ep2 bitirim bütün hl serilerini oynadım hl,hl:bshift,hlelite geciyo dimi
zaten oyunu 2 kere bitirdim oyun güzel ama bir yere kadar
Ravenholm olmasın o hem birkere o zombie Fast Zombie'ydihl2 de zombi sehri gibi bir yer var en korkutucu olan hiperaktif olan zombiydi![]()
Avatarımı Bu Yüzden Değiştireceğim.Ravenholm olmasın o hem birkere o zombie Fast Zombie'ydi![]()
Ben mi?acı bir dünyada yasıyorsun dostum....
Hala decay'ın varmı hamachide ağ kuram oynayak ?ben oyunu 12 kere bitirdim ep1 ep2 bitirim bütün hl serilerini oynadım hl,hl:bshift,hlpfor:hldecay,hl2,hl2ep1,hl2ep2
![]()
ep2'de hunterler zorluyor insanı yaf![]()
Biri Başka Yer Mi Dedi?ben girerim derdim ama peder bilgisayarda şifre var ve leptoptayım[DOUBLEPOST=1389728177,1389728133][/DOUBLEPOST]neyse konu dısı oldu baska yerde konusalım
Konu mu vardı .asd..asddben girerim derdim ama peder bilgisayarda şifre var ve leptoptayım[DOUBLEPOST=1389728177,1389728133][/DOUBLEPOST]neyse konu dısı oldu baska yerde konusalım
Konu mu vardı .asd..asdd
Olmayan konunun dışı nasıl oluyor .sa..sda.. fatal erol detectedbaya bi konu dışı şeyler paylaştınız ama
![]()