Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Naruto Animesi hakkında ne düşünüyorsunuz ve türkiyenin anime durumu !
Doğrudur da genede var o yaş aralığı bir yerde başlıyor ecchide üste çıkıyor daha küçükler içinde mevcut. Mesela Highschool dxdyi ortaokullu biri izlememeli animeyi sırf kız için seyreder.
Doğrudur da genede var o yaş aralığı bir yerde başlıyor ecchide üste çıkıyor daha küçükler içinde mevcut. Mesela Highschool dxdyi ortaokullu biri izlememeli animeyi sırf kız için seyreder.
Ecchi'nin Yapılış Amacı Bana Göre Zaten Bu Tarz Şeyleri işlemek,ögretmek. Biraz Garip Gelebilir Fakat Böyle Düşünüyorum. Yani Yaş Aralığı Tamamen Yok Denilemez Fakat Vurgu Yapmak İstediğim Nokta Örnek verirsek OnePiece 'i Ben izliyorum(19) Arkadaşımın Abiside izliyor(27) Kardeşide izliyor(13) Yani Bu Tarz Animeler Her Yaş Grubuna Hitap Eder. Böyle Animelerde Fazla Olduğundan Dolayi Yaş Gurubuna Koymak Biraz Saçma Oluyor. Ha Ne Olur +18 -18
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.