Naruto Türkiye RolePlay Sunucusu. 5. Shinobi Savaşı ! [1 Haftadır Açık!]

Ebo Space

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
650
Beyler Süper server emek verilmiş belliki rpg herkes biliyor akademi dersleri v.b çok iyi oluyor diğer serverlerin aksine bu server tutumlu ve güzel olumsuz yorumları dikkate almayın serveri kötüleyip kendi serverlerine çekmeye çalışıyorlar bence.
 

mehmet639

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
RPG denecek bi server gerçekten herkesin eline sağlık.
 

MadaraCZx

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1
Puanları
0
GoldSasuke,evet doğru rpg demek insanları yönetmek değil... 13temmuz-2 aralık içinde en az 5 kere insanları boş vaatlerle kandırıp açacağız demediniz mi ?

-Başlığınızda "Orjinal"naruto serveri yazıyor ama hala açılamadınız...

-Gerçekten insanları 6 aydır boş vaatlerle bekletiyorsunuz hala açamadınız serveri.İnsanlar hala bekliyor konuda,yorum yapıyor ve tabii ki sizde her zamanki gibi 6 aydır aynı şey... "host ile bir sorun oldu biraz erteliyoruz açılışı..."
 

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
80
Acaba ve neden bizi hesap açarak kötülüyorsunuz daha bugüne kadar ilk defa hikayenin shinobi olduğunu sizden duyuyorum ? Server'ımı açtığımdan beri buradaki yorum ve beğenileriniz olsun sürekli tersliyen adamları kendi Server'ımda görüyorum sizden alıp veremediğim bir şey yok ama eminim senin benden alıp veremediğin çok şey var Uygarjaja ?
Bu konu açıldığından beri sürekli burada ''Server açılmadı ? -Hani server'ı bugün açıyordunuz ya ! Hani server açılacaktı? - Ip yi paylaşın artık diyenleri tersliyenlerin veya azarlıyanların çoğu benim eski Forum konumu batırdı?
Eğer Role Play Denen şey sadece ''Rol yapmaysa'' senin ''İnsanları yönetip akademi sınıflarına sokup ders vermek ya da mapin içinde bijuu dama atıp serverı açamıyacağız maalesef'' demek ise çok haklısın kardeşim ! Bu arkadaş GodOfMilker benim en değerli yetkililerimden biridir siz onu böyle tersliyene kadar sizin Server'ınıza girmeyi çok istiyordu!
-Server'a girip sövüp çıkan yada Skype'dan yardım isteyince reddeden biz miydik?
-Konunuzu tersliyen sürekli açılsın diyen bizmiydik veya benmiydim?
-İnsanları AÇILIYORUZ! Tarih: Ivır Zıvır! yazıp bekleten biz miydik siz miydiniz ?
-RP in bitek burada gerçek olduğunu bitek kendinizin Orijinal Naruto Türkiye RP Server'ı nı başlığınıza yazan biz miydik siz miydiniz (GÖREN DE SANKİ MANGA'DAN SATIN ALMIŞLARDA BURADA ORJİNAL AÇIYORLAR) sanar ?
-Bugüne kadar başvuru yapanları skype dan bana sövdürten biz miydik siz miydiniz?
- Uygarjaja olan kişiyi bana ana bacı sövdüren biz miydik siz miydiniz ?
- En basitinden insanları başvuru yaptırıp 3 Temmuz 2014 'den beri bekleten veya 5 - 6 günlüğüne açıp kapatan biz miydik siz
miydiniz ?
Biz Server'ımızı açtık oturttuk yerine insanları yok White List yok Host Problemi yok Kapalı Beta yok Açık Beta yok Alpha yok Bijuu Dama derken insanları tam 6 ay yuvarlar beklettiğinizi farkında mısınız ? Biz 4 ay açık kaldık ve bu sırada hiçbir tersliğimiz veya sunucunun - kapanması - silinmesi olmadı!
İyi günler ve sunucu hayatınızda başarılar diliyorum benim yazacaklarım ve bukadar çok söze lafa marus kaldıktan sonra üslubum bukadar el veriyor ? Bizim giderimiz sadece insanları boş yere bekletmenizdendir !!!
Size birdaha asla yazı yazmıyacağım konuyuda bırakıyorum birazcık kıskancınızı bırakırsanız sen ve arkadaşların (3-4 kişi) bırakır!
Son olarak yazacağım bukadardır! Umarım gerekenler anlaşılmış ve düşünülmüştür!
Daha fazla yorum yapıp yorum kasmanıza neden olmuyacağımızı da belirtirim!

- Chicken Team Yöneticileri
(Ortak düşünülüp yazıldı)

Düzenleme ile gelen tepe notu : SUNUCU OPEN BETA OLARAK 1.5 HAFTADIR AÇIK DURUMDA
Tek tek cevaplayalım.Burda 2 medeni insan gibi kozlarımızı paylaşıyoruz gelip fikirlerini belirtmen açıkçası olumsuz bir şey değil benim açımdan. Gel buyur konuşalım.

Hikayenizin öyle bir şey olduğunu çevremden duyuyorum. Bu sadece 1-2 kişi değil. Eh konunuzda hikaye bölümüne Naruto tarihçesini atan adama da pek bir şey diyesim yok ya bu konuda.

Gelip konumuzda ilk bizi kötüleyenin sen olduğunu hatırlatmakta yarar var GoldSasuke. Biraz beyninin arka taraflarına bakarsan göreceksin. Heh ! Orada işte.

O insanların burda biz zaman belirtmemize rağmen hala "Neden hala açılmadı ?" diyip konunuzu aşağıya çekmesi hakkında yapabileceğim pek bir şey yok. Bu onlarla ilgili bir durum.

"Role Play"in ne olduğunu senden iyi bildiğime bahse girmekten çekinmem. Rolümüz gereği ben Senseiliği üstlendim. Bir sensei sınıfına "sessiz olun lütfen" ya da "haydi sıraya girin , bugün Hokage-samanın binasını ziyaret edeceğiz" derse sanırım benim Uygar olarak insanlara CSde komut verir gibi yönetmemden çok Uchiha Tutsiki (karakterim olur kendisi) nin sensei görevinde öğrencilerini düzene sokmaya çalışma çabalarının göstergesidir. Mapimizin ortasında burdan belirtmek istemediğim fakat senin de benim de kullandığım kısaca (MS) plugininde fazladan 9 a basmamızla explosion radius unun Konohamızı patlatmasıyla serverı erteledik. Bunda yalan yok. Fakat elimizden bir şey gelmiyor. Zaten naruto.animerpgserver.com mapini editlemiştik (bunu birçok kez belirttik zamanında da). Biz de 0'dan kendi şeylerimizi yaptık. Araya TEOG girmişti o zaman 8nci sınıftık. Benim evimde de 1.5 ay tadilat oldu giremedim sonrasında. Sonra Eylülde döndüm tadilat sonrası. Ve oturup yaptık geri kalan şeyleri.

Serverına hiçbir zaman girip sövüp çıkmadım ben. Ha üyelerim yapmıştır , Kaan (öteki kurucu) yapmıştır. Haşa ona lafım yoktur. Ben birinin sunucusuna girip oyuncularını rahatsız ederek küfür etmem. Hedefime direk özelden yaklaşırım :p Şimdi o konuya da açıklık getirelim. Sen bizden FRS istedin. Biz de hayır emeğimiz ne kadar kötü olursa olsun gerekirse 1 bloktan oluşsun yine de vermeyiz dedik. Sen tekrar ettin , tekrar ettin ve para dahi teklif ettin plugin dosyamız için. Yalansa yalan de GoldSasuke kandırmayalım birbirimizi. Biz her seferinde nazikçe reddettik. Eh sabır bir yere kadar aradım sövdüm sana. Yalan yok. Sonrasında kestin zaten mesajlarını. Çünkü bu artık istekten ısrara ısrardan tacize dönmüştü.

Sürekli açılsın diyen sen değildin zaten öyle bir iddiamda olmadı ?

Bizler tarih verdiğimizde ya açtık ya da ertelenme sebebini belirttik. Emin ol biz de insanlar kadar ilerlemesini , sonuca varmasını istedik. Milleti bekletmekten zevk alan mazoşist kişilikler değiliz.

"Orjinal Rp Server" sözünden ne anladığına bağlı bu Onur. Orjinal RP derken doğru düzgün RP yi kastediyoruz biz orda. Eğer senin anladığın gibi "Mangakadan telif hakkını satın alarak" açmış olsan başlık şu olurdu : "Naruto Türkiye Resmi RP Server." Yani başka anlayıp bizi eleştiriyorsun. Elimden ne gelir.

Tekrar olarak söyleyeyim yine de. Ben kimseyi size küfretmeye zorlamam.

Uygarjaja şahsen benim. Sövdüm evet zaten aksini de iddia etmiyorum. Sebebini de bu yazıda belirttim.

5-6 gün açık tutup kapatmadık hiçbir zaman için. Sunucu yapım aşamasında diğer kurucu Kaan'ın bilgisayarında açılıp (içinde biz vardık sadece) yapıldı. 1 ay açtık bir keresinde Closed Beta olarak. Beta Testerlarımızı soktuk sadece zaten.

Biz insanları beklettik zamanında. Yaşanan gerek kazalar gerek maddi yetersizlikler sonucu doğrudur. 2 kişi olarak ağır ve emin adımlarla ilerletiyoruz. Bize yardımcı olan , %90 bize ait olan texture packimizde emeği geçen "pentaulg" arkadaşımız var. Kaan ve ben yokken oyunculara rehberlik eden "Arutai" arkadaşımız var. Ve hep bizim yanımızda olan bizi her daim destekleyen oyuncularımız var.


Ha bir de unutmadan , Bu arkadaş GodOfMilker benim en değerli yetkililerimden biridir siz onu böyle tersliyene kadar sizin Server'ınıza girmeyi çok istiyordu. demişsin. Biz onu tersledik mi ? O bize "Open Beta" ne demek siz biliyor musunuz ? Gibi ukala bir tavırla yaklaştı.

Başvuruları yaptırmamızın sebebi karakter oluşturma olayları. Bilip bilmeden ... atmasanız ? Takındığın üslup da yanlış böyle bir ortamda. (burada üslubunun yanlış olduğunu belirttim)
Eh GoldSasuke de durur mu ? Beğenmiş hemen. Hikaye sorulunca "herkes shinobi" diyen adam gelmiş bizim karşımızda yer almaya çalışıyor. Duyuyoruz serverının Konoha kapısının önündeki PvP'yi GoldSasuke yeme bizi RPG diye :)
GodofMilker arkadaşıma gelirsek , White-List olmaması gerekiyor ayrıca onu da biliyorum. Fakat GoldSasuke gibi tipler olsun buna zorlanıyoruz. Buna ek olarak satın aldığımız makinenin işlemcisi zayıf bir işlemci giriş çıkışlar 3 saniye civarı lag getirebiliyor.
Son bir şey daha ekleyip yanıtımı tamamlamak istiyorum değerli kardeşim ; Gönderimin en başındaki cümleye , "Başvuruları yaptırmamızın sebebi karakter oluşturma olayları"na gelelim. Durum şöyleki canım Türkiye'min her biri birbirinden değerli canım insanları gerek RPG bilgisi düşüklüğünden gerek üşenip düz mantıkla "Nasıl olsa servera girsem hemen yardımcı olurlar" diyip servera girecekler. Bunu biliyoruz çünkü yaşadık. Bu yüzden Whitelist ve forumdan başvurular ekleyerek her şeyi sisteme oturttuk , kendimizi ve oyuncularımızı yaptığımız "Sanal" bir sözleşmeyle hem güven altına alıp hem de anlaşmazlıkları ortadan kaldırdık. Ben seni de anlıyorum. Aslında böyle olmaması gerek. Fakat elden bir şey gelmez. Zahmet edip okuduğun için Arigatou Gozaimasu !


Kalın fontla yazdıklarıma dikkat edersen onun bu ukala tavrına karşı hala karşısındakine değer veren , sakinliğini koruyon bir üslupla yazdım. Şimdi terslemiş oldum değil mi ? "Siz onu tersleyene kadar gelmeyi istiyordu" Hahah :D Bir git şurdan lütfen rezil insan. Kendini düşürme lütfen bu kadar. ATATÜRKÇÜ bir insanın bu kadar kendini düşürmesi beni çok üzüyor.
 
Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,196
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,562
Puanları
6,790
Düzenleme ile gelen tepe notu : SUNUCU OPEN BETA OLARAK 1.5 HAFTADIR AÇIK DURUMDA
Tek tek cevaplayalım.Burda 2 medeni insan gibi kozlarımızı paylaşıyoruz gelip fikirlerini belirtmen açıkçası olumsuz bir şey değil benim açımdan. Gel buyur konuşalım.

Hikayenizin öyle bir şey olduğunu çevremden duyuyorum. Bu sadece 1-2 kişi değil. Eh konunuzda hikaye bölümüne Naruto tarihçesini atan adama da pek bir şey diyesim yok ya bu konuda.

Gelip konumuzda ilk bizi kötüleyenin sen olduğunu hatırlatmakta yarar var GoldSasuke. Biraz beyninin arka taraflarına bakarsan göreceksin. Heh ! Orada işte.

O insanların burda biz zaman belirtmemize rağmen hala "Neden hala açılmadı ?" diyip konunuzu aşağıya çekmesi hakkında yapabileceğim pek bir şey yok. Bu onlarla ilgili bir durum.

"Role Play"in ne olduğunu senden iyi bildiğime bahse girmekten çekinmem. Rolümüz gereği ben Senseiliği üstlendim. Bir sensei sınıfına "sessiz olun lütfen" ya da "haydi sıraya girin , bugün Hokage-samanın binasını ziyaret edeceğiz" derse sanırım benim Uygar olarak insanlara CSde komut verir gibi yönetmemden çok Uchiha Tutsiki (karakterim olur kendisi) nin sensei görevinde öğrencilerini düzene sokmaya çalışma çabalarının göstergesidir. Mapimizin ortasında burdan belirtmek istemediğim fakat senin de benim de kullandığım kısaca (MS) plugininde fazladan 9 a basmamızla explosion radius unun Konohamızı patlatmasıyla serverı erteledik. Bunda yalan yok. Fakat elimizden bir şey gelmiyor. Zaten naruto.animerpgserver.com mapini editlemiştik (bunu birçok kez belirttik zamanında da). Biz de 0'dan kendi şeylerimizi yaptık. Araya TEOG girmişti o zaman 8nci sınıftık. Benim evimde de 1.5 ay tadilat oldu giremedim sonrasında. Sonra Eylülde döndüm tadilat sonrası. Ve oturup yaptık geri kalan şeyleri.

Serverına hiçbir zaman girip sövüp çıkmadım ben. Ha üyelerim yapmıştır , Kaan (öteki kurucu) yapmıştır. Haşa ona lafım yoktur. Ben birinin sunucusuna girip oyuncularını rahatsız ederek küfür etmem. Hedefime direk özelden yaklaşırım :p Şimdi o konuya da açıklık getirelim. Sen bizden FRS istedin. Biz de hayır emeğimiz ne kadar kötü olursa olsun gerekirse 1 bloktan oluşsun yine de vermeyiz dedik. Sen tekrar ettin , tekrar ettin ve para dahi teklif ettin plugin dosyamız için. Yalansa yalan de GoldSasuke kandırmayalım birbirimizi. Biz her seferinde nazikçe reddettik. Eh sabır bir yere kadar aradım sövdüm sana. Yalan yok. Sonrasında kestin zaten mesajlarını. Çünkü bu artık istekten ısrara ısrardan tacize dönmüştü.

Sürekli açılsın diyen sen değildin zaten öyle bir iddiamda olmadı ?

Bizler tarih verdiğimizde ya açtık ya da ertelenme sebebini belirttik. Emin ol biz de insanlar kadar ilerlemesini , sonuca varmasını istedik. Milleti bekletmekten zevk alan mazoşist kişilikler değiliz.

"Orjinal Rp Server" sözünden ne anladığına bağlı bu Onur. Orjinal RP derken doğru düzgün RP yi kastediyoruz biz orda. Eğer senin anladığın gibi "Mangakadan telif hakkını satın alarak" açmış olsan başlık şu olurdu : "Naruto Türkiye Resmi RP Server." Yani başka anlayıp bizi eleştiriyorsun. Elimden ne gelir.

Tekrar olarak söyleyeyim yine de. Ben kimseyi size küfretmeye zorlamam.

Uygarjaja şahsen benim. Sövdüm evet zaten aksini de iddia etmiyorum. Sebebini de bu yazıda belirttim.

5-6 gün açık tutup kapatmadık hiçbir zaman için. Sunucu yapım aşamasında diğer kurucu Kaan'ın bilgisayarında açılıp (içinde biz vardık sadece) yapıldı. 1 ay açtık bir keresinde Closed Beta olarak. Beta Testerlarımızı soktuk sadece zaten.

Biz insanları beklettik zamanında. Yaşanan gerek kazalar gerek maddi yetersizlikler sonucu doğrudur. 2 kişi olarak ağır ve emin adımlarla ilerletiyoruz. Bize yardımcı olan , %90 bize ait olan texture packimizde emeği geçen "pentaulg" arkadaşımız var. Kaan ve ben yokken oyunculara rehberlik eden "Arutai" arkadaşımız var. Ve hep bizim yanımızda olan bizi her daim destekleyen oyuncularımız var.


Ha bir de unutmadan , Bu arkadaş GodOfMilker benim en değerli yetkililerimden biridir siz onu böyle tersliyene kadar sizin Server'ınıza girmeyi çok istiyordu. demişsin. Biz onu tersledik mi ? O bize "Open Beta" ne demek siz biliyor musunuz ? Gibi ukala bir tavırla yaklaştı.

Başvuruları yaptırmamızın sebebi karakter oluşturma olayları. Bilip bilmeden ... atmasanız ? Takındığın üslup da yanlış böyle bir ortamda. (burada üslubunun yanlış olduğunu belirttim)
Eh GoldSasuke de durur mu ? Beğenmiş hemen. Hikaye sorulunca "herkes shinobi" diyen adam gelmiş bizim karşımızda yer almaya çalışıyor. Duyuyoruz serverının Konoha kapısının önündeki PvP'yi GoldSasuke yeme bizi RPG diye :)
GodofMilker arkadaşıma gelirsek , White-List olmaması gerekiyor ayrıca onu da biliyorum. Fakat GoldSasuke gibi tipler olsun buna zorlanıyoruz. Buna ek olarak satın aldığımız makinenin işlemcisi zayıf bir işlemci giriş çıkışlar 3 saniye civarı lag getirebiliyor.
Son bir şey daha ekleyip yanıtımı tamamlamak istiyorum değerli kardeşim ; Gönderimin en başındaki cümleye , "Başvuruları yaptırmamızın sebebi karakter oluşturma olayları"na gelelim. Durum şöyleki canım Türkiye'min her biri birbirinden değerli canım insanları gerek RPG bilgisi düşüklüğünden gerek üşenip düz mantıkla "Nasıl olsa servera girsem hemen yardımcı olurlar" diyip servera girecekler. Bunu biliyoruz çünkü yaşadık. Bu yüzden Whitelist ve forumdan başvurular ekleyerek her şeyi sisteme oturttuk , kendimizi ve oyuncularımızı yaptığımız "Sanal" bir sözleşmeyle hem güven altına alıp hem de anlaşmazlıkları ortadan kaldırdık. Ben seni de anlıyorum. Aslında böyle olmaması gerek. Fakat elden bir şey gelmez. Zahmet edip okuduğun için Arigatou Gozaimasu !


Kalın fontla yazdıklarıma dikkat edersen onun bu ukala tavrına karşı hala karşısındakine değer veren , sakinliğini koruyon bir üslupla yazdım. Şimdi terslemiş oldum değil mi ? "Siz onu tersleyene kadar gelmeyi istiyordu" Hahah :D Bir git şurdan lütfen rezil insan. Kendini düşürme lütfen bu kadar. ATATÜRKÇÜ bir insanın bu kadar kendini düşürmesi beni çok üzüyor.
1.'si ben bunu bir yetkilisi olarak yazmadım böyle olacağını bilsem yazmazdım zaten.
2.'si yanlışınızı düzeltmek "ukala" bir tavır oluyorsa ne desem umursanmaz.
Openbeta yerine direk "Beta" gibi kullanmak daha yararlı.
Ha bir de ben bana ilginç gelmeyen bir sunucuya girmek için whitelist ile uğraşmam.O onu alay anlamında söyledi.
Her neyse susun artık :( gidin hamatora falan izleyim ne bileyim :'( bi angel beats izleyin yapın bir şeyler ^_^
 

uygarjaja

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
11
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
80
1.'si ben bunu bir yetkilisi olarak yazmadım böyle olacağını bilsem yazmazdım zaten.
2.'si yanlışınızı düzeltmek "ukala" bir tavır oluyorsa ne desem umursanmaz.
Openbeta yerine direk "Beta" gibi kullanmak daha yararlı.
Ha bir de ben bana ilginç gelmeyen bir sunucuya girmek için whitelist ile uğraşmam.O onu alay anlamında söyledi.
Her neyse susun artık :( gidin hamatora falan izleyim ne bileyim :'( bi angel beats izleyin yapın bir şeyler ^_^


"OpenBeta nedir biliyor musunuz ?
Herkesin başvurmadan oynayabileceği türdür, diğer bir şekilde WhiteList kapalı olmasıdır.Sizin dediğiniz ClosedBeta oluyor."

Üzgünüm dostum ben bundan ukala bir tavır sergilediğini algılıyorum. Yanlış algılıyorsam bunu yardım etmek amacıyla söylüyorsan benim hatamdır. Ama yine de seni terslemedim dostum böyle algılasam da.
 

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
516
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
905
Puanları
1,490
Bakın Arkadaşlar şimdi siz HAZIR kafasındasınız. Burda size beklentilerinizin üstünde bir server sunmak için çalışan adamlar var.Bildiğim kadarı ile 1 Yıllık bir çalışmanın eseri bu server, hala de çalışmalara devam ediliyor. Sizlerin ufak aksaklıklar nedeniyle Şikayet etme lüksünüz yok. Bu yapım ekibine saygısızlıktır.
Açılış tarihinin kesin verilmesi üzerine uzun bir ertelemeyi kötü karşılayamazsınız.Deneme yanılma yöntemi ile çalışıyorlar belki de ?. Sabretmek zor farkındayım ama saygısızlık edemezsiniz, Dediğim gibi ufak tefek kusurlar için yapım ekibine bu kadar yüklenmek saygısızlıktır. (benim düşüncem-gönderme yapmadım)

- Server dan bir oyuncu
 

EmreBal123

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Hesap Adı Ps360
Yaş 12
Daha Önce Bulundugunuz RP sunucuları ChickenPvP(Naruto) zinocraft(mmorpg)
Narutoda Nekadar Güncelsin:Bilirim Tam iyi deil
Nezamandır Minecraft Oynuyorsun: 3 yıl
 

nail16

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
AD SOYAD : ALİ NAİL ÖZDOĞAN
HESAP ADI : pakky2000
YAŞ : 15
Daha Önce Bulunduğun RP sunucuları: ChickenPvp(Naruto) ve birkaç tane daha vardı hatırlamıyom
NARUTODA NE KADAR GÜNCELSİN : ANİMEDE GÜNCELİM
NE ZAMANDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN : 2 YIL
 

shinratensei

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
ya fakat link kırık texture indiremedim canımıda yakıyor indirmek isteip indiremem
 

CaptainBurakhan

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
0
Kapalı sanırım çok az kişi giriyormuş o yüzden kapatıldı diye biliyorum.
 

tayga10

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Ad Soyad : Özgür Bilgiç
Kullanıcı adı : morere
yaş: 15

Daha önce bulunduğum RP sunucuları : 14 yaşındaykren giriyordum rpg serverlere ama ismini hatırlamıyorum ama oynamışlığım var isimlerinin unuttum :D

Naruto Güncelliğin : Bu sorumuydu :D ben animesini bitirdim mangasını da okuyorum Tabikide güncel olurum sen iste yeter ki :D ( zaten sıkılıyodum minecraftta serveri çıkmış biraz oynariz :=) )

Ne zamandır Minecraft oynuyorsun 3 yıldır ama 1 yılını singleplayerde geçirdim diğer 2 yıl oyunu öğrendikten sonra serverlere girmeye başladim.
 

Üst