Nasıl Bir Asa İstersiniz ?[MagicalWands 1.3 için fikir alıyorum.]

Moda Büyülü makineler eklensin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    17

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben AlichosTR,
Lafı fazla uzatmadan söyleyeceğim :
"Bir asanız olsa nasıl bir özelliği olmasını istersiniz ?"
Fikirlerinizi söylerek moduma uygun olan fikirleri ekleyeceğim.
  • Örnek ; Lav Topu fırlatan asa(Eklendi.)
  • Örnek ; Su Topu fırlatan asa(Eklendi.)
Sizden istediğim aklınızda olan bir asa tasarısını ve fikirlerinizi benimle paylaşmanız.Mod genel olarak büyücülükle ilgili olduğu için teknolojik şeylerden olabildiğince kaçınmanızı istiyorum.Thaumcraft 4 tarzı fikirleri söylemekten de kaçınmayın olabildiğince iddialı bir mod olacak çünkü.Şimdiden fikirleriniz için sağolun.
Bu arada Techno-Magic tarzı aletler ekleyeyim mi ? İsteğe göre büyülü makineler ekleyebilirim bunun için de anketime cevap verirseniz sevinirim.(Büyülü makinelerden kastım büyü enerjisi ile çalışan makineler.)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Fırtına. Yüksek Büyü Enerjisi Gerektirecek Ve Kullanıldığı Zamanlarda Etafında Blokları Alıp Havada Dçnmesini Sağlayacak. Mob Ve Yere Düşen Blocklar İçin de Geçerli Olacak

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod degilde bir plugin veya scpirt olarak yapsaydın birçok fikrim olabilirdi =)
Pluginler oyun içindeki şeyleri kullanarak yapılabilecek şeylerin tümünü kapsarken modlarla sıfırdan oyun için şeyler ekleyebilirsin.Bu yüzden modları ayrıcalıklı görüyorum şahsen.[DOUBLEPOST=1402323782,1402323698][/DOUBLEPOST]
Fırtına. Yüksek Büyü Enerjisi Gerektirecek Ve Kullanıldığı Zamanlarda Etafında Blokları Alıp Havada Dçnmesini Sağlayacak. Mob Ve Yere Düşen Blocklar İçin de Geçerli Olacak
Olabildiğince yapmaya çalışacağım.Peki fırlatılabilir tarzda mı yoksa tıkladığın yerde mi etki gösterecek hangisi daha iyi olur sence ?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Pluginler oyun içindeki şeyleri kullanarak yapılabilecek şeylerin tümünü kapsarken modlarla sıfırdan oyun için şeyler ekleyebilirsin.Bu yüzden modları ayrıcalıklı görüyorum şahsen.[DOUBLEPOST=1402323782,1402323698][/DOUBLEPOST]
Olabildiğince yapmaya çalışacağım.Peki fırlatılabilir tarzda mı yoksa tıkladığın yerde mi etki gösterecek hangisi daha iyi olur sence ?
Asaya Sağ Tuş İle Tıkladığımızda Etrafımızda Kalkan Niteliğinde Fırtına Oluşucak

Can248

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mcreator le mi yapıyon yoksa Eclipse le kodlayarak mı

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Işınlanma asası olabilir. Kullanınca baktığınız yöne 5 blok ileriye ışınlayacak. Duvardan geçmek için biraz daha fazla büyü puanı gerekecek

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mcreator le mi yapıyon yoksa Eclipse le kodlayarak mı
Eclipse ile kodlayarak yapıyorum.Bir şeyin sana ait olabilmesi için elinin emeği olması gerek.Yoksa herkes yapar mcreatorla mod[DOUBLEPOST=1402397740,1402397633][/DOUBLEPOST]
Işınlanma asası olabilir. Kullanınca baktığınız yöne 5 blok ileriye ışınlayacak. Duvardan geçmek için biraz daha fazla büyü puanı gerekecek
Işınlanma asası var fakat fırlatılabilir bir şekilde yani yaptığı büyüyü fırlatarak nereye düştüyse oraya ışınlanmasını sağlıyor ama bu duvardan geçme fikri hoşuma gitti eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
dediğim yazılmış :D canavarın enerjisini çeken asa ?
Canavarın mevcut bir enerjisi mi olacak yani ? Yoksa xp tarzı bir şeyi içinden çekmek tarzında mı ?[DOUBLEPOST=1402400441,1402400377][/DOUBLEPOST]
eee O Enerjiyi Çektikten SonraNe Yapacak? ne mi sokacak? Bunun Aynısı Ama Şöyle Olsun:

Normal Bir Asaya Özellik Basabilelim Ve Enerji Çekmede Bu Özelliklerden Biri OLsun
Güzel bir fikir :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Gelişmiş asa yapmak için veya özellik eklemek için makineler olsun o enerji ile çalışsın

iAdmicos tapatalk XD

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canavarın mevcut bir enerjisi mi olacak yani ? Yoksa xp tarzı bir şeyi içinden çekmek tarzında mı ?[DOUBLEPOST=1402400441,1402400377][/DOUBLEPOST]
Güzel bir fikir :)
Modun enerjisi yaşam enerjisi olsun mesela o asa enerji harcamasın canavardan alıp enerjiyi kendi asalarını kullanmak için kullansın :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelişmiş asa yapmak için veya özellik eklemek için makineler olsun o enerji ile çalışsın

iAdmicos tapatalk XD
Düşünüldü, yapılıyor :)[DOUBLEPOST=1402401312,1402401277][/DOUBLEPOST]
Modun enerjisi yaşam enerjisi olsun mesela o asa enerji harcamasın canavardan alıp enerjiyi kendi asalarını kullanmak için kullansın :D
Ya da yaşam enerjisini büyü enerjisine çevirebileceğimiz bir makine olsun ha ? Daha güzel olmaz mı :D