Nasil bir Faction Server İstersiniz

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Yeni bi Faction Sunucu Acicam Ve bu sunucuyu sizin
İsteklerinize gore Acicam
Nasil bi sunucu istersiniz?

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim eğer tanındık birisiysen (forumda) şimdi konuna 1 milyon kişi gelicek ve diyecekki;

Löpissiz fekşın aç hardkor olsun zor olsun oynarız biz

Fakat burası Türkiye,yalan mı ? Kimse oynamaz yalan hepsi.Türkiye'de en fazla 1-2 bilemedin 3 Zor olupta tutan factions sunucu vardır. Onlarda youtuberlar tarafından reklamı yapılan sunuculardır.
Eğer gerçekten para kazanıp o parayla sunucunu geliştirmek/o parayla kendine birşeyler yapmak istiyorsan tavsiyem lapisli açmandır. Bende lapisi fazla sevmiyorum fakat yapabilecek hiçbirşey yok. Türkiyenin minecraft yaş kitlesi ortalama 9,5 olduğu için hiç kimse emek verip oynamak istemez. En fazla lapisli sunucunda sana 1-2 tane olgunlaşmış (14-15 yaşlarında) kişiler lapisi kaldır der. Çünkü onlar emek vermenin daha eğlenceli olduğunu biliyorlar.

Özet: Lapisli aç

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim eğer tanındık birisiysen (forumda) şimdi konuna 1 milyon kişi gelicek ve diyecekki;

Löpissiz fekşın aç hardkor olsun zor olsun oynarız biz

Fakat burası Türkiye,yalan mı ? Kimse oynamaz yalan hepsi.Türkiye'de en fazla 1-2 bilemedin 3 Zor olupta tutan factions sunucu vardır. Onlarda youtuberlar tarafından reklamı yapılan sunuculardır.
Eğer gerçekten para kazanıp o parayla sunucunu geliştirmek/o parayla kendine birşeyler yapmak istiyorsan tavsiyem lapisli açmandır. Bende lapisi fazla sevmiyorum fakat yapabilecek hiçbirşey yok. Türkiyenin minecraft yaş kitlesi ortalama 9,5 olduğu için hiç kimse emek verip oynamak istemez. En fazla lapisli sunucunda sana 1-2 tane olgunlaşmış (14-15 yaşlarında) kişiler lapisi kaldır der. Çünkü onlar emek vermenin daha eğlenceli olduğunu biliyorlar.

Özet: Lapisli aç

Çok anlamli zaten ben zor ve lapisli acmayi düşünüyorum ama benim sorum su eklenti yani ne gibi şeyler istersiniz efsun falan filan çok anlamli konusmusun TSK :)

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
10 Dk lapis kazıp Sunucunun Kralı olalım
Ben orta derece düşünüyorum 10dkada kral olup 1 2 saat sonra sıkılıp sunucudan cikmanin ne faydasi var
Dev lapis düşünüyorum zaten
Zaten Forumda 1 dk da bir Faction server açılıyo farklı bir şey aç RPG dene veya fark yaratacak birşeyler.
Hep faction server üzerinde calistigim için başka server açmaya ugrasmiorum ama aklimda kit PvP server var ama bildiğin kit PvP değil bayagi büyük proje dusunuorm

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Ben orta derece düşünüyorum 10dkada kral olup 1 2 saat sonra sıkılıp sunucudan cikmanin ne faydasi var

Dev lapis düşünüyorum zaten

Hep faction server üzerinde calistigim için başka server açmaya ugrasmiorum ama aklimda kit PvP server var ama bildiğin kit PvP değil bayagi büyük proje dusunuorm
Dediğimi gerçekten ciddiye mi aldın

fallen2k3

PvP Serverimiz açıldı : 46.20.1.66:1175
En iyi cevaplar
0
Rütbeler kesin olsun ama rütbelerin kit dışında büyük etkileri olsun ve rütbelerin klanlara girişte ve sw de önemli olsun yani Rütbe önemli olsun bence.

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğimi gerçekten ciddiye mi aldın
Ne yalan soliyim ciddiye aldim ciddi ciddi lapisi 64 tanesini 10 k yap diyenler olusosa senin dediğin normal :kaş:
Rütbeler kesin olsun ama rütbelerin kit dışında büyük etkileri olsun ve rütbelerin klanlara girişte ve sw de önemli olsun yani Rütbe önemli olsun bence.
Ewt rütbe sistemi olucak ama önemli olsun derken konuyu biraz dağa acarsan dediğini yapa bilirim @fallen2k3 :)

fallen2k3

PvP Serverimiz açıldı : 46.20.1.66:1175
En iyi cevaplar
0
Yani Rütbe hammeddeler , Rütbe kitleri ve daha fazlası yani rütbe atlamanın serverde oyuncuya büyük etkisi olsun bence.

BatuGez

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani Rütbe hammeddeler , Rütbe kitleri ve daha fazlası yani rütbe atlamanın serverde oyuncuya büyük etkisi olsun bence.
Ben şöle düşünüyorum iyi olurmu
Kit olucak hammede olucak ama rutbe atlamak zor olucak ? Son rütbelerin özelikleri olucak

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Ruh hali
Kafayı yiyelim delicesine lapis kazalalım sabaha, iftara, sahura kadar lapis kazalım.
Lapissiz aç yeter.