Üzdun Ama bu senin kararinAçık konuşayım, faction server istemem :/
Kardeşim eğer tanındık birisiysen (forumda) şimdi konuna 1 milyon kişi gelicek ve diyecekki;
Löpissiz fekşın aç hardkor olsun zor olsun oynarız biz
Fakat burası Türkiye,yalan mı ? Kimse oynamaz yalan hepsi.Türkiye'de en fazla 1-2 bilemedin 3 Zor olupta tutan factions sunucu vardır. Onlarda youtuberlar tarafından reklamı yapılan sunuculardır.
Eğer gerçekten para kazanıp o parayla sunucunu geliştirmek/o parayla kendine birşeyler yapmak istiyorsan tavsiyem lapisli açmandır. Bende lapisi fazla sevmiyorum fakat yapabilecek hiçbirşey yok. Türkiyenin minecraft yaş kitlesi ortalama 9,5 olduğu için hiç kimse emek verip oynamak istemez. En fazla lapisli sunucunda sana 1-2 tane olgunlaşmış (14-15 yaşlarında) kişiler lapisi kaldır der. Çünkü onlar emek vermenin daha eğlenceli olduğunu biliyorlar.
Özet: Lapisli aç
Ben orta derece düşünüyorum 10dkada kral olup 1 2 saat sonra sıkılıp sunucudan cikmanin ne faydasi var10 Dk lapis kazıp Sunucunun Kralı olalım
Dev lapis düşünüyorum zatenbüssürü lapis
Hep faction server üzerinde calistigim için başka server açmaya ugrasmiorum ama aklimda kit PvP server var ama bildiğin kit PvP değil bayagi büyük proje dusunuormZaten Forumda 1 dk da bir Faction server açılıyo farklı bir şey aç RPG dene veya fark yaratacak birşeyler.
Dediğimi gerçekten ciddiye mi aldınBen orta derece düşünüyorum 10dkada kral olup 1 2 saat sonra sıkılıp sunucudan cikmanin ne faydasi var
Dev lapis düşünüyorum zaten
Hep faction server üzerinde calistigim için başka server açmaya ugrasmiorum ama aklimda kit PvP server var ama bildiğin kit PvP değil bayagi büyük proje dusunuorm
Ne yalan soliyim ciddiye aldim ciddi ciddi lapisi 64 tanesini 10 k yap diyenler olusosa senin dediğin normalDediğimi gerçekten ciddiye mi aldın
Ewt rütbe sistemi olucak ama önemli olsun derken konuyu biraz dağa acarsan dediğini yapa bilirim @fallen2k3Rütbeler kesin olsun ama rütbelerin kit dışında büyük etkileri olsun ve rütbelerin klanlara girişte ve sw de önemli olsun yani Rütbe önemli olsun bence.
Ben şöle düşünüyorum iyi olurmuYani Rütbe hammeddeler , Rütbe kitleri ve daha fazlası yani rütbe atlamanın serverde oyuncuya büyük etkisi olsun bence.