Nasil Bir £ @ ' Faction Sunucu İstersiniz Öneriler ve Şikayetler ' @ £

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dostum farkettimde çok anlamlı konuşuyorsun fakat heves kırmada üstüne yok gibi..
Heves kırmıyorum , fakat şunu bir düşünsene 9 ay boyunca sabah akşam düşündüm ne eklesem ne bulsam diye hala düşünüp bulup ekliyorum sunucuma bu adam ise oturuyor ne ekleyeyim diyor millet yazıyor oh mis ne emek ne bir şey. Gelip bana skript yap şunu yap bunu yap bunu nasıl yaparım şunu nasıl yaparım diyorlar , ben anamın karnından bunları bilerek mi çıktım ? Az bir şey düşünseler araştırsalar her şey ellerinin altında ama kolaya kaçıyorlar ve bu canımı sıkıyor.

Wasdefq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öle bir şey demedim saçma olan şeyler var mesela... ineği öldürünce çürük et çıkması @Jacops bu gerçekten çok saçma dikkatli oku ve sonra konuş
Benim hoşuma gidiyordu herkese göre değişir
Bu konular çok saçma olmaya başladı
Haftalık doz bu her hafta asla server açmayacak biri nasıl server istersiniz diye konu açıyo aynı şeyleri söylüyoruz

Yani daha mı zor olsun? :)
yok iyi bu daha zor olmasın :D

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucuya ilk girdiğim bıraktım sunucu çok zordu senin bu yaptığını anca hack ile yaparsın.
Emek yapacam diyen oynanmaz hale geliyor mantık diye bir şey yok minecraft yerine başka bir oyun oynadığımı sandım minecraft oynadığımı anlamadım hiç hani böle minecraft çakması olur ya saçma sapan kendine göre kuralları olur aynı öle

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Emek yapacam diyen oynanmaz hale geliyor mantık diye bir şey yok minecraft yerine başka bir oyun oynadığımı sandım minecraft oynadığımı anlamadım hiç hani böle minecraft çakması olur ya saçma sapan kendine göre kuralları olur aynı öle
Bir kere oyunun kuralları yerine başka kurallar olursa tabii ki o oyunu bozar millet minecaraft'ın orijinal halini seviyor.
Geçen survival sunucuya girdim sanki faction
Rütbeleler var onun kiti var oyun parası ile set alıyorsun.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Herkes zor diye bir türkü tutturmuş gidiyor, ama bilmiyorlar ki lapisli sunucularda oynayanların hepsi öbür serverlar zor bahanesi ile oynuyor. Zor diyen insanların özel bir plugin ile haritada bulunacak elmas ve diğer madenler sayısını yarıya indirip mobları iki kat güçlendirmeyi düşündüğünü zannetmiyorum vanilla Minecraft'tan bahsediyorlar herhalde. Oyun lapis olmadan onlara ne kadar zor geliyor da zor diyorlar bilmiyorum ama tartışmayacağım da.
Her neyse, konuya geçelim artık.
*Spawn ve orman diye adlandırdıkları warp beraber olsun, spawndan çıktıkları gibi vahşi doğaya karışsınlar.
*Spawndan hemen çıktıntan sonra hemen wilderness olmasın, her tarafa doğru ilk 50 blok warzone olsun, blok kırılamasın böylelikle genel survival sunucularında ormana gittikten sonraki insanı oynamaktan caydıran iğrenç görüntüden kurtulmuş olursun.
*Bu kısım size kalmış oyuncuların eski ve terkedilmiş evleri keşfetmesini istiyorsanız bunları yapmayın ama, hiçbir üyesi uzun süredir girmeyen klanları kapatın ve grieflenmiş evleri kaldırın.
*Günde maximum 1 kez kullanılabilen /wilderness isimli bir komut olsun, bu komut oyuncuyu build, pvp, ve claim atmanın serbest olduğu wilderness'te rasgele bir noktaya atsın. Haritada belki bir kopukluk yaratabilir ama yeni başlayıp kasılmak isteyen oyuncular direk spawndan wilderness'e çıkmak isterse daha kasılmış insanlar tarafından öldürülebileceği için iyi bir komut.
*Kit başlangıç gibi bir şey başlangıçta bir kereye mahsus olabilir ama ben pek önermem.
*Serverın çalışması için elbette para gerek, o parayıda elbette vipler karşılıyor. Vip'lerin özellikleri belki server dolu iken girme, ./echest ile herhangi bir yerden enderchest'ine erişme(normal bir chestten çok daha küçük bir chest bilirsiniz enderchest'i.), belki 2 haftada bir kendi seçiminize göre bir item seti verebilirsiniz. Vip yerinde fazla bir fikrim yok.
*Aklıma yeni fikirler gelirse bu mesajı editleyerek atarım.
Böyle bir şey yaparsan, server'da survival ve overworld'un çok daha sık kullanıldığını farkedersin ve klan savaşları daha aktif olur. 1 v 1 leri hangi adamın altın elmasının daha önce biteceği belirlemez. Belki demir set ile yapılan klan savaşları bile görürsün. Ve eminim bu çok eğlenceli olur. Server konusunda kolay gelsin. :)