Nasıl Bir Oyun Kanali İsrerdiniz

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sagol ataberk abi burdaki arkadaslarin herdediklerini dikkate alicam herkese tesekkurler ben sadece hic bi bilgim olmadan video cekmeye kalkismadim yaklasik 1 2 ay boyunca bilgi depoladim ve simdi cekmeye baslicam

Paldır küldür girince daha iyi oluyor sen de bir halt anlamıyorsun. Sersemliği atana kadar bir bakmışsın işi öğrenmişsin. Uzun sürüyor ama zevkli :D

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Paldır küldür girince daha iyi oluyor sen de bir halt anlamıyorsun. Sersemliği atana kadar bir bakmışsın işi öğrenmişsin. Uzun sürüyor ama zevkli :D
Hayir sadece turkiyedenbilgisayar kullanan kisilerin yasi iyice indi paldir kuldur girince kalitesiz videolar olucakti ve yasi kucuk olan arkadaslarimiz hemen dalga gevme amacinda olacagindan bole dusundum yarin ilk videomcalismalarima basliyacagim...

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir sadece turkiyedenbilgisayar kullanan kisilerin yasi iyice indi paldir kuldur girince kalitesiz videolar olucakti ve yasi kucuk olan arkadaslarimiz hemen dalga gevme amacinda olacagindan bole dusundum yarin ilk videomcalismalarima basliyacagim...

Düşünce tabi. Ben işi oluruna bıraktım. Kanalın gelişimi yavaş oluyor ama benim istediğim şekilde oluyor. Zaten ben video editlemeyi öğrenmek için yaptığımdan, ben de kanal da mutluyuz hayatımızdan :D

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düşünce tabi. Ben işi oluruna bıraktım. Kanalın gelişimi yavaş oluyor ama benim istediğim şekilde oluyor. Zaten ben video editlemeyi öğrenmek için yaptığımdan, ben de kanal da mutluyuz hayatımızdan :D
Basarilar kardesim ne diyeyim dusunce kanalin linkini yada bir videounu paylasabilirmisin

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanalın içi inceleme, teori, dublaj dolu olsun. Oyun falan hiç kasma ilk izlenim çek tek. Böyle bir kanal yok ne yazık ki Türkiye'de. (yaklaşan kanallar var tabi.)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yediği içtiği Minecraft olmayacak bir kanal olması benim için yeterli.