Quesky
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fazlasıyla Server Bolluğu Var Bana Kalırsa Bunun Dışında Daha Yaratıcı Fikirler Olmadan Zor...Saçmalama
Minigames olursa kendi minigameslerimizi kodlayacagiz.
Derken ? Anlamadim.
Fazlasıyla Server Bolluğu Var Bana Kalırsa Bunun Dışında Daha Yaratıcı Fikirler Olmadan Zor...Saçmalama
Minigames olursa kendi minigameslerimizi kodlayacagiz.
Derken ? Anlamadim.
Zaten burada yaraticiligimiz soz konusu. Sizin sececeginiz sunucu, bizim yonlendirdigimiz sunucu turunde en iyisi olmaya calisicak. Zaten seceneklerde de yaraticiligimiz soz konusu. Turkiyede kac tane DayZ sunucu, kac tane Prison sunucu var ?Fazlasıyla Server Bolluğu Var Bana Kalırsa Bunun Dışında Daha Yaratıcı Fikirler Olmadan Zor...
Evet Haklısın Ama Şu Zamanda Reklam Olmadan Hiçbirşey Olmuyor.Zaten burada yaraticiligimiz soz konusu. Sizin sececeginiz sunucu, bizim yonlendirdigimiz sunucu turunde en iyisi olmaya calisicak. Zaten seceneklerde de yaraticiligimiz soz konusu. Turkiyede kac tane DayZ sunucu, kac tane Prison sunucu var ?
Daha önceden konu açıp, küçük bir kitle toplamayı planlıyorum.Evet Haklısın Ama Şu Zamanda Reklam Olmadan Hiçbirşey Olmuyor.
İsterse Türk Sunucusu Olsun.
Çünkü Bazıları Hep Bağnaz Kalıp Her Zaman En İyi Server'lara Giriyor.
Bu YT'da Da Böyle...
Çok erken konuştun, ekibimiz gayet başarılıBiz kararı verdik Hayatta Kalmadan başlayıp hepsine devam edeceğiz Prison için o kadar iyi bir ekibimiz yok şu an.
Skype gir canımHayatta kalmadan başlayıp çoğuna yayılacağız.