Nasil bir server isterdiniz ?

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar yazin ne tur bir server acacagima bir turlu karar veremedim sunucum hazirda bekliyor bu konuda yorumlarla bana sunucu fikirleri sunabilir sinir her turlu sunucu kurabilirim asaği daki sablona uyun lutfen guzel fikirler ankete sunulacak ve encok tutulan fikrin serveri yazin acilacak

sablon:::

Ne tur bir sunucu olsun ? :::

Sunucudan beklediginiz özellikler:::

Oyundaki nick:::

Eklemek istegidiniz birsey ? :::

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Full survival veya pvp tarzı klasik serverlar olabilir ortalama özelliklerde bir makine ve serverlarda en çok istediğim yanlız kovboy'lar için özel üyelik yani adminsin veya VIP'sın ama normal üye olarak gözüküyorsun yada hiç gözükmüyorsun B) en azından abi abi abi diye peşinde dolaşan olmaz adamın, adminler kendini yüce bir varlık olarak görmemeli en önemli olan bu küçük bi çoçuk(admin) millete atar yaparsa o serverdan pek bir şey beklemezler küfür edip çıkarlar ve o abi siniri başkalarından çıkarır yani o serverdan anca arkaplan olur :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açarken sadece ram'ı düşünme hard disk bile önemli.hard disk bakarken de sadece gbsine bakmayın 2 gb yeter minecraftta.SSD hard disk alın.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Full survival veya pvp tarzı klasik serverlar olabilir ortalama özelliklerde bir makine ve serverlarda en çok istediğim yanlız kovboy'lar için özel üyelik yani adminsin veya VIP'sın ama normal üye olarak gözüküyorsun yada hiç gözükmüyorsun B) en azından abi abi abi diye peşinde dolaşan olmaz adamın, adminler kendini yüce bir varlık olarak görmemeli en önemli olan bu küçük bi ç**uk(admin) millete atar yaparsa o serverdan pek bir şey beklemezler küfür edip çıkarlar ve o abi siniri başkalarından çıkarır yani o serverdan anca arkaplan olur :)
Böle cok fazla özelligin birlestigi bir server dusunuyorum böle disaridan wg almak otamatik olcak uyeler yakin micak bu sayede arsa diye :) kisaca herseyi otamatik yapiyorum bu sayede hem yönetim hemde uyeler rahat olacak.....
coğu özellik hazir fakat yinede atladigim guzel bir özellik olur diye böylebir konu actim insallah hem benim hemde sizlerin isine yarar bu konu...
Sunucu açarken sadece ram'ı düşünme hard disk bile önemli.hard disk bakarken de sadece gbsine bakmayın 2 gb yeter minecraftta.SSD hard disk alın.
merak etmeyin bu konularda cok bilgili bir arkadasimiz var yönetim de :)