Nasıl Bir Sunucu Açmalıyım ? Neler Olmalı - Nasıl Olmalı ?

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba !
Bu gün siz değerli forum üyelerine bir sorum olacak.
Bu yaz elime yaklaşık 500 TL geçecek ve ben
bu parayla bir sunucu açmayı planlıyorum.
Ancak aklımı nasıl açmalıyım - nasıl olmalı
gibisinden sorular karıştırıyor.Sizce sunucuda hangi unsurlar önemli ?
Hangi oyunlar olmalı ?
Disiplin ve kurallar hangi seviyede olmalı ?
Ve son olarak sizlerden bir kaç adet yenilikçi oyun fikri paylaşmanızı
rica edeceğim.(Bir sunucuda görmek istediğiniz bir oyun varsa
yazabilirsiniz tabii paylaşmak zorunda da değilsiniz.)
İyi günler ve iyi Ramazan'lar dilerim ! :)
-zRedDragon

NiceBestNight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel Role Play Sunucusu Olabilir. İyi Bir Skripter veya Pluginer + Builder İle efsane bir ekip yaratabilir. Websitesini Forum İle desteklersiniz.
şu an Türkiye'nin Minecraft'a En büyük açığı Role Play Sunucularının Olmamasıdır.

KaanVT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Eğer sunucunuz güçlüyse (ki güçlüyse) 3 sunucu tipini de açın derim. Nasıl derseniz,

alan adınız varsa, alt alan adı açıp. (örneğin, alt.alanadi.com şeklinde) skyblock, hub, faction u da, eğer yeteneğiniz ve isteğiniz var ise açabilirsiniz. Sunucu adını mesela galaxymc koyduk (DİYELİM)

skyblock.galaxymc.com şeklinde skyblock sunucusu için ayrı bir IP adresi,
hub.galaxymc.com şeklinde hub sunucusu için ayrı bir IP Adresi,
faction.galaxymc.com şeklinde de faction sunucusu için ayrı bir IP Adresi kullanmanız tavsiye ederim. Ki bu da sunucuyu çok ama çok fazla yorar diye düşünüyorum ayrıca böyle bir şeyin mümkün olup olmadığından da pek emin değilim. Çünkü üç sunucu için de 3 farklı IP Adresi gerekir ki bu ip adreslerini de satın almak zorunda kalacaksınız. Böyle yaparsanız aşırı hızda büyüyeceğinizi düşünüyorum fakat masrafı da çok

Ayrıca ekip kurmanız da şart zaten bunu siz de biliyorsunuz, ekip elemanlarını yalnızca güvendiğiniz kişilere verin ki başınıza sonradan bir bela gelmesin. Onun haricinde iyi bir builder, pluginer bulursanız bu da balı şekeri olur. Diye düşünüyorum.

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel Role Play Sunucusu Olabilir. İyi Bir Skripter veya Pluginer + Builder İle efsane bir ekip yaratabilir. Websitesini Forum İle desteklersiniz.
şu an Türkiye'nin Minecraft'a En büyük açığı Role Play Sunucularının Olmamasıdır.
Eğer sunucunuz güçlüyse (ki güçlüyse) 3 sunucu tipini de açın derim. Nasıl derseniz,

alan adınız varsa, alt alan adı açıp. (örneğin, alt.alanadi.com şeklinde) skyblock, hub, faction u da, eğer yeteneğiniz ve isteğiniz var ise açabilirsiniz. Sunucu adını mesela galaxymc koyduk (DİYELİM)

skyblock.galaxymc.com şeklinde skyblock sunucusu için ayrı bir IP adresi,
hub.galaxymc.com şeklinde hub sunucusu için ayrı bir IP Adresi,
faction.galaxymc.com şeklinde de faction sunucusu için ayrı bir IP Adresi kullanmanız tavsiye ederim. Ki bu da sunucuyu çok ama çok fazla yorar diye düşünüyorum ayrıca böyle bir şeyin mümkün olup olmadığından da pek emin değilim. Çünkü üç sunucu için de 3 farklı IP Adresi gerekir ki bu ip adreslerini de satın almak zorunda kalacaksınız. Böyle yaparsanız aşırı hızda büyüyeceğinizi düşünüyorum fakat masrafı da çok

Ayrıca ekip kurmanız da şart zaten bunu siz de biliyorsunuz, ekip elemanlarını yalnızca güvendiğiniz kişilere verin ki başınıza sonradan bir bela gelmesin. Onun haricinde iyi bir builder, pluginer bulursanız bu da balı şekeri olur. Diye düşünüyorum.
Düşünceleriniz için teşekkürlerimi sunarım :) Önerileriniz dikkate alınacak :)