Nasıl Hacker Olunur?

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben dün C# kodlamaya başladım VisualStudio ile... Bugün küçük yaştaki kardeşlerimize ders vermek için bir program hazırladım. Kesinlikle virüs yoktur zaten link atacağım.
Programın amacı "Hacker Ol"'a bastığınızda bir mesaj kutusu gelecek ve orada birkaç cümle yazacak. Sadece bu kadar :)

VirusTotal: Tıkla
İndirme Linki: Tıkla
Beni virüstotalde bir tane virüs programı çok şaşırttı. 50 tane programdan 1 tanesi virüs dedi. Şok oldum :) Çünkü virüssüz bir program ve hacktool vb içinde yok.
Resim: http://resim.hosting/bX6rxLO

Son düzenleme:

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş ama eline sağlık :)
Edit:Burada yorum yazan kimse indirmemiş ben özellikle indirdim ne olduğunu öğrenmek için,bu tarz bir şey bekliyordum,
güzel bir mesaj vermişsin tebrik ederim.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş ama eline sağlık :)
Edit:Burada yorum yazan kimse indirmemiş ben özellikle indirdim ne olduğunu öğrenmek için,bu tarz bir şey bekliyordum,
güzel bir mesaj vermişsin tebrik ederim.
Teşekkür ederim. Daha yeni başladım. İleride vatana millete hayırlı programlar yazmak dileğiyle.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha ikinci günden grafiğe başlamanı önermem. önce konsol ile çalış bence. ayrıca her yaptığın şeyi de paylaşmana gerek yok, blog falan yapabilirsin.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hayaller hayatlar ... :para:
document.write('Hello World!');

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
virustotal'deki virüs kodunu arayınca google'da ilk seçenek stackover flow ve sorulan soru: "bir düğme ve bir satırlı program yaptım ve kodu: ..." seninkiyle aynı, cevaplarda "bazı antivirüsler dijital imzası olmayan bütün .exeleri virüs sayıyor" diyor.
http://stackoverflow.com/a/33999536/6427348
Hiçbir insanın yapmaması gereken kıyaslamayı siz de yaptınız. Burada benim eklediğim 2 kod var. Birisi "label2.Text="asd";" diğeri ise "messagebox.show("sasdsad") Sizin gibi insanlar yüzünden Türkiye'de kodlama gelişmiyor. Siz her şeye virüs diyin. :) Ben virüstotali attım isteyen indirir, isteyen indirmez.

Hayaller hayatlar ... :para:
document.write('Hello World!');
İlk uygulamam :(

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir insanın yapmaması gereken kıyaslamayı siz de yaptınız. Burada benim eklediğim 2 kod var. Birisi "label2.Text="asd";" diğeri ise "messagebox.show("sasdsad") Sizin gibi insanlar yüzünden Türkiye'de kodlama gelişmiyor. Siz her şeye virüs diyin. :) Ben virüstotali attım isteyen indirir, isteyen indirmez.

İlk uygulamam :(
seninkine virüs demedim, neden virustotal'de virüs yazdığını söyledim, antivirüsteki başka bir hatadan da olabilir ama.